Viata pentru mine nu a fost un picnic - iar in acest context 'barbatul insurat' -aparut la momentul potrivit - mi-a oferit suportul psihic sa trec peste necazuri, sa ma redefinesc ca femeie, sa am niste realizari profesionale deosebite, sa mai simt a doua oara in viata pasiunea - si credeti-ma, a doua oara e mult mai puternica!

Vorbesc din experienta unei jumatati de vieti in care am experimentat toate variantele de a supravietui, a fi fericita si implinita atat pe plan profesional cat si personal. Inca nu mi-am gasit tihna!( traduceti prin jumatatea ideala ), dar relatia cu un barbat insurat m-a ajutat enorm chiar daca m-a ranit pana la os.

Strabunica mea spunea: 'sa nu-ti dea Dumnezeu mai mult decat poti sa duci'. Viata pentru mine nu a fost un picnic - iar in acest context 'barbatul insurat' -aparut la momentul potrivit - mi-a oferit suportul psihic sa trec peste necazuri, sa ma redefinesc ca femeie, sa am niste realizari profesionale deosebite, sa mai simt a doua oara in viata pasiunea - si credeti-ma, a doua oara e mult mai puternica!

Am pus de multe ori in balanta - la rece - avantajele si dezavantajele unei asemenea relatii si nu am putut sa renunt la ea in ciuda dezaprobarii celor din jur, pentru ca era de acum o sansa de a merge mai departe.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Felicitari celor care au savurat dragostea – in orice conditii si cu orice pret – e un sentiment sublim pe care suntem datori sa-l traim de cate ori primim acest cadou de la viata.

Un articol de Elena Sanda


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri