Dupa ce ne-a dat serios de gandit cu Brokeback Mountain, in care doi tipi se indragostesc pe varf de munte, pentru a-si continua o relatie tumultoasa tot restul vietii, Hollywoodul vine cu noi provocari. The Kids Are All Right, de Lisa Cholodenko este unul dintre cele mai comentate filme ale anului, despre care insa, la noi nu s-au auzit prea multe.

Voi sunteti gata sa acceptati provocarea acestui film? Este de fapt o comedie bine facuta, care impleteste scenele amuzante, cu imaginea unei societati de astazi sau de maine. Este considerat un film provocator, capabil sa influenteze dezbaterile despre drepturile oamenilor care nu reprezinta majoritatea. Sa nu credeti ca in fata unei astfel de paradigme, eu, la randul meu, nu raman marcata. Totusi, curiozitatea de a vedea cum arata o lume noua, ma face sa caut mai departe si sa inteleg ce insemna, in zilele noastre, "o familie moderana".

Asadar, descopar un interviu despre o familie asemanatoare cu cea din “The Kids are All Right”. In acest interviu este vorba despre doua femei, Leah si Cathy care o cresc impreuna pe fetita lor, Rosemary. “Ce ar afla surprinzator, oamenii despre familia voastra?”, intreaba www.Advocate.com.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

“Am vazut ca parintii hetero sunt foarte surprinsi. Ei inteleg ca avem mai multe lucruri in comun decat s-ar fi asteptat. Si cred ca si pe mine ma surprinde asta”, spune Cathy, in timp ce partenera ei Leah, admite ca devenind parinti, se schimba ceva in contextul vietii lor de persoane gay.

Cele doua mame au mai fost intrebate si daca ele, sau fetita lor s-au lovit vre-odata de episoade ale discriminarii. Iata ce raspunde Cathy: “Nu am simtit asta intr-un mod fatis, cum ar fi interzicerea accesului in spital sau ceva de genul asta, insa ne-am lovit cu siguranta de priviri rautacioase si comentarii din partea strainilor. Eu as numi asta discrimimare culturala sau sociala. Dar noi am fost foarte determinate in a ne alege sa ne inconjuram de o viata si de o comunitate unde sa putem sa ne expunem si sa avem in jurul nostru familii neconventionale. Dar si suportul neconditionat al familiei mele a fost unul extraordinar. De fap, Rosemary m-a adus mai aproape de ei, in moduri pe care nu le-am anticipat. Am stiut ca mama mea o recunoaste cu adevarat pe Rosemary ca fiind nepoata ei, in momentul in care am descoperit ca in Biblia ei, si-a notat numele fetitei, cat si pe cel al lui Leah, ceea ce m-a facut sa izbucnesc in lacrimi”.

Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri