Pana acum doua saptamani as fi putut afirma cu mana pe inima ca sunt cea mai norocoasa femeie din lume.
Pana acum doua saptamani as fi putut afirma cu mana pe inima ca sunt cea mai norocoasa femeie din lume. Din pacate, norocul nu inseamna neaparat fericire. Am 40 de ani si un sot care ma iubeste foarte mult. Este cu 10 ani mai in varsta decat mine, dar este un barbat atragator dupa care femeile inca mai intorc capul. De altfel, nu o singura data pustoaice cu fantezii felurite i-au dat tarcoale pentru ca am observat ca in ultimul timp e foarte la moda sa iti gasesti iubiti mai in varsta.

Cu sotul meu m-am maritat din dragoste si pentru niciun alt motiv. Intre timp insa a avansat foarte mult in cariera lui si as putea spune ca este un om bogat. Eu nu m-am considerat niciodata o femeie de cariera fiindca nu cred ca am un talent iesit din comun pentru ceva anume. Am crezut, pana acum ceva timp, ca "talentul" meu este sa fiu o sotie devotata. Se pare ca nici macar atat nu am fost in stare sa fiu pana la capat. La inceput, cand m-am maritat, faceam contabilitate primara. Apoi am ramas gravida, mi-am luat concediu si nu am mai revenit la lucru fiindca sotul meu facea fata cheltuielilor casei fara probleme.

Copiii mei sunt mari acum, au plecat la facultate, iar noi glumim din cand in cand spunand ca trebuie sa ne bucuram linistiti de batranetile mele. Numai pe mine m-au apucat bazdacii. Ar trebui sa spun in apararea mea ca singura noastra problema este ca eu nu sunt niciodata satisfacuta din punct de vedere sexual. Am acceptat acest fapt fara multe probleme fiindca nu stiam ce pierd: atunci cand mi-am cunoscut sotul eram virgina. Am crezut foarte mult timp, recunosc ca poate este vina mea, ca asa ar trebui sa fie.

In urma cu doua saptamani sotul meu a plecat intr-o delegatie, iar fiica mea a adus acasa cativa colegi de facultate, pentru a petrece o scurta vacanta cu ei aici. I-am primit bucuroasa la gandul ca ea va petrece astfel mai mult timp acasa, lucru care nu prea s-a mai intamplat de cand a plecat la facultate si a dat de ceea ce ea numeste "libertate" - de parca atunci cand statea acasa nu avea voie sa faca orice ii poftea inima.

Unul dintre baieti a inceput inca din prima zi sa-mi dea tarcoale. La inceput m-a amuzat, dar recunosc, m-a si flatat faptul ca un pustan se simte atras de mine. Era ca un fel de confirmare a feminitatii mele. Cred ca avem nevoie toate de asa ceva.

Asadar, in prima zi mi-a zambit, a doua la fel, a treia a prins curaj si mi-a mangaiat mana. N-am ripostat. Apoi a facut tot posibil sa ramana cat mai mult timp singur cu mine. Dimineata dormea pana tarziu si le spunea celorlalti sa plece in oras, iar el ii va urma mai tarziu. Asa a facut dupa cateva zile de stat in casa mea. I-am dat si eu nas, i-am adus cafeaua in pat. De aici, n-are rost sa scriu romane de dragoste, m-a sarutat si am facut sex cu el. Mai grav este ca mi-a placut si, pentru prima data in viata mea, am avut orgasm.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit O româncă a fost numită la conducerea unei renumite organizații internaționale de business pentru femei Cele mai încurajatoare citate despre succes

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri