Vine un moment in viata cand nici barbatii nu mai se impaca atat de bine cu singuratatea, ba chiar se poarta cu ea mai prost, mai grabit si de doua ori mai disperat decat femeile. Casatoria... treaba grea, bat-o vina, dar cam trebuie facuta si asta. In viata unui barbat, toate trebuie incercate.

"Ar cam trebui, maica", spun babele codase… "Ceasul tau e de multisor dat peste cap. Roteste ochii bine in jurul tau si fii barbat, ce Dumnezeu, ca mai tarziu nici dracu nu mai poate sa te descante"… "Femei sunt garla pe lumea asta, prea multe chiar si toate alese pe spranceana, sunt cinci la un barbat. Habar n-ai ce bine ecologic se produce pentru stomacul tau cand cina te asteapta calda seara acasa si meniul se schimba daca nu seara de seara, atunci de doua ori pe saptamana", spun prietenii. "E timpul sa ai pentru cine sa-ti tunzi barba si langa pomul fara sot sa sadesti un alt pom. E timpul sa ai odrasle care sa-ti umple casa. Si sa le faci cat inca mai ai ocazia sa le scoti genii care sa-ti semene", isi spun la un moment dat barbatii.

"Habar nu ai ce inseamna sa fiu calcata cand trebuie si bagata in seama pe un umeras", face cu ochiul camasa celui mai bun amic. "Ce fericire ca maine nu mai suntem doar de unica folosinta, ci suntem spalate din nou", se hlizesc sosetele de pe dusumea. "Fratele meu, treaba este veche de cand lumea si ca sa vezi cum sta treaba, berea te face sa vezi ca dupa o anumita varsta sexul cu oricine nu mai te incalzeste. De datul din aripi din floare in floare ti se face lehamite la un moment dat, plus ca risti sa-ti mai pierzi si cate o aripa", isi spun tot barbatii la o anumita varsta in viata.

Pentru barbati, casatoria este o treaba ca oricare alta. Poate mai infricosatoare ca toate, dar una care trebuie facuta. Vine un moment in viata cand nici barbatii nu mai se impaca atat de bine cu singuratatea, ba chiar se poarta cu ea mai prost, mai grabit, mai apasat pe acceleratie si de doua ori mai disperat decat femeile. Treaba grea, bat-o vina, dar cam trebuie facuta si asta. In viata unui barbat, toate trebuie incercate… Cand? Cam dupa 30 de ani. Atunci tu, daca esti fata desteapta, detii toate atuurile circumstantelor, esti cat de cat de treaba si ii intelegi imperiozitatea de a face o bauta lata cu restul de celibatari este timpul, locul si momentul potrivit sa-l lasi sa puna mana pe tine sau sa-l prinzi in plasa. Totuna e. Iar cand vezi ca persoana cu care ai putea sa pui bazele a ceea ce numesti afacerea si treaba vietii tale, da-i bataie inainte. Primaria te asteapta deschisa 7 zile din sapte.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri