Venirea unui copil implica o schimbare totala a vietii de cuplu, dar si a celei personale, inseamna responsabilitati in plus, necesita posibilitati financiare, dar si spatiu locuibil. De aceea va propunem o lista de intrebari la ale caror raspunsuri sa meditati atent

Hotararea de a face un copil este una foarte serioasa si necesita multa maturitate, dar si multe conditii care trebuie indeplinite astfel incat cresterea copilului sa fie una buna.

Venirea unui copil implica o schimbare totala a vietii de cuplu, dar si a celei personale, inseamna responsabilitati in plus, necesita posibilitati financiare, dar si spatiu locuibil. De aceea va propunem o lista de intrebari la ale caror raspunsuri sa meditati atent:

“Relatia mea este legalizata?” Pentru nasterea unui copil indicat este sa fiti casatoriti, caci in primul rand dispuneti de mai multe facilitati, dar in al doilea rand perioada sarcinii si primul an de viata al copilului reprezinta momente extrem de sensibile pentru cuplu si exista sanse mari de a se destrama daca nu este bine consolidat. Pe de alta parte in primii ani de viata copilul poate suferi presiuni sociale daca voi nu va veti casatori.

“Atat eu cat si partenerul ne dorim un copil? Este si el nerabdator sa concepem un bebe?”

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Cum să alegi componente pentru baia ta

“Sunt dispusa sa renunt o vreme la cariera pentru a putea ingriji copilul?”

“Suntem dispusi sa renuntam la intimitatea de cuplu?” Perioada sarcinii te va distanta de partenerul tau, cel putin sexual, dar si psihologic, fiindca si el trece printr-o perioada de acomodare in care trebuie sa accepte modificarile corpului tau, apoi noul stil de viata, dar totodata trebuie sa invete sa te priveasca altfel, ca mama si sotie, ci nu doar ca iubita. Pe de alta parte in primul an de viata al lui bebe iti vei neglija aproape total iubitul, urmand ca apoi copilul sa isi doreasca sa doarma cu voi sau va trebui sa va faceti cheie la dormitor, nu veti mai putea umbla lejer imbracati prin casa si nici sa faceti sex spontan in orice camera si in orice moment. Adica veti recurge la ceea ce se cheama sex programat si este destul de dificil sa va obisnuiti, mai ales daca sunteti un cuplu foarte tanar care inca doreste sa se bucure nebuneste de viata.

NOUA INAUGURARE DIN INIMA BUCUREȘTIULUI ESTE UN CAPITOL NOU PENTRU FIECARE DIN NOI De Paște bucură-te de zile însorite, relaxare și shopping la ParkLake! Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate

“Suntem dispusi sa renuntam la week-end-uri sau calatorii, caci avem copil, sau avem cui sa i-l lasam in grija?” Odata cu venirea copilului greu veti putea pleca de acasa fara sa il luati si pe el si multe libertati va vor fi private. Daca vreti sa plecati, trebuie sa fiti dispusi sa-l lasati in grija unei rude sau sa angajati o bona.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri