Poti sa fii cea mai inteligenta, frumoasa, de succes femeie din lume, barbatii raman langa o femeie pentru modul in care aceasta ii face sa se simta. Asa ca te intreb. Cum faci un barbat sa se simta cand e in jurul tau? Ia-ti cateva minute si gandeste-te, care sunt reactiile constiente si inconstiente pe care le are cand este cu tine?

Acum imagineaza-ti ca el incearca sa rezolva lucrurile cu ea. Am o intrebare pentru tine. Cum crezi ca toate aceste ganduri vor influenta modul in care ea interactioneaza cu el? Crezi ca o vor conduce spre a comunica eficient pentru a redeveni apropiati sau crezi ca va face aceasta comunicare mai dificila?

Sunt sigura ca raspunsurile tale vor fi din ce in ce mai variate, insa iata ce vreau sa-ti spun: Comunicarea de la nivelul fricii si insecuratatii cu El creeaza mai degraba distanta intre voi Nu-ti spun toate acestea pentru a-ti reaminti ca gandurile, intentiile si energia functioneaza impreuna, desi o fac, ci vreau sa-ti spun ca exista o cale prin care poti schimba chiar acum in bine nivelul conexiunii si intimitatii in viata ta de cuplu.

Totul incepe intr-un singur loc. Acorda atentie asupra modului in care gandesti. Trebuie sa stii ca propriile patternuri de a gandi si a simti conduc la actiuni ce iti determina comportamentul. Si ghici cine influenteaza toate aceste sentimente si ganduri negativ? Nu te mai las sa raspunzi si iti spun eu. Teama.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru?

Teama este cea mai distructiva emotie pe care trebuie sa o depasesti pentru a experimenta dragostea sanatoasa si conexiunea. Am sa-ti spun acum ca majoritatea femeilor singure sau intr-o relatie la capat de drum, se afla in acest loc pentru ca gandurile si emotiile lor sunt bazate pe frica si pe credintele limitative. Gandeste-te putin. Care crezi ca sunt femeile in preajma carora barbatii se simt bine chiar daca nu stiu de ce.

Da, ai ghicit, femeile care detin controlul asupra temerilor lor. Nu spun ca emotiile sunt un lucru rau, dimpotriva sunt cel mai frumos lucru care ni se poate intampla, dar iti vorbesc despre controlul emotiilor negative si exprimentarea emotiilor pozitive in preajma barbatilor.

Poti sa fii cea mai inteligenta, frumoasa, de succes femeie din lume, barbatii raman langa o femeie pentru modul in care aceasta ii face sa se simta. Asa ca te intreb. Cum faci un barbat sa se simta cand e in jurul tau? Ia-ti cateva minute si gandeste-te, care sunt reactiile constiente si inconstiente pe care le are cand e cu tine , in functie de emotiile si comportamentul tau?

Ghid pentru alegerea mobilierului interior Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine! Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri