Poti sa fii cea mai inteligenta, frumoasa, de succes femeie din lume, barbatii raman langa o femeie pentru modul in care aceasta ii face sa se simta. Asa ca te intreb. Cum faci un barbat sa se simta cand e in jurul tau? Ia-ti cateva minute si gandeste-te, care sunt reactiile constiente si inconstiente pe care le are cand este cu tine?

O femeie care poate comunica unui barbat la un nivel mai adanc ca este constienta si detine controlul asupra propriilor sale experiente si stari emotionale il va face pe un barbat sa simta o atractie intensa pentru ea la nivel emotional.

Iti repet pana cand o sa ma auzi. Investe in dezvoltarea ta personala, lucreaza la increderea pe care o ai in propria persoana, devino o persoana inteligenta emotional , iubeste-te pe tine si respecta-te daca vrei sa experimentezi mai mult decat o aventura si cauti in viata ta o relatie pe termen lung. Emotiile sunt intr-adevar transferabile si autocunoasterea este un pas important pentru a dezvolta relatii de succes.Ce mai stai?

Cand ai de gand sa te preocupi asa cum trebuie de propria ta persoana? Mereu esti capabila sa gasesti solutii pentru El, sa-l schimbi pe El insa cand vine vorba de tine ramai in pana de idei. In momentul cand te implicit intr-o relatie cu el, ai doua variante, fie il accepti asa cum e, fie iei o decizie.

In momentul cand te simti bine cu tine insati, cand poti sa petreci timp cu tine in aceeasi incapere, fara a resimti singuratatea si disperarea, in momentul in care ajungi sa te cunosti suficient si sa-ti asumi responsabilitatea pentru alegerile pe care le faci, te indepartezi de temeri si traiesti in prezent, fiind constienta de valorile tale, de nevoile tale si actionand ca atare.

Nu te aude nimeni, recunoaste acum daca traiesti guvernata de temeri sau ai preluat controlul si ai decis sa evoluezi, cucerindu-le si indreptandu-te spre un nivel de viata superior, in toate ariile vietii tale?

Cu drag
Cristina

Un articol scris in exclusivitate pentru cititoarele Garbo de Cristina Miculete - viitor psiholog, trainer in formare seminarii dezvoltare personala.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri