Legenda lui Podkin O Ureche este ancorată în genul fantastic și urmărește aventura lui Podkin, un iepuraș visător și răsfățat. Când Haplii pun stăpânire pe colonia în care trăiește, micuțul Podkin reușește printr-o minune să scape, împreună cu sora lui, Paz, și cu frățiorul lor, Puk. Însă Haplii vor neapărat ceva care se află la ei: unul dintre cele Douăsprezece Daruri magice, așa că cei trei fugari sunt în mare primejdie.

Editura Paralela 45 lansează în România Legenda lui Podkin O Ureche, prima carte din seria pentru copii Saga celor Cinci Tărâmuri, scrisă de Kieran Larwood şi ilustrată de David Wyatt. Legenda lui Podkin O Ureche este potrivită pentru copiii cu vârsta peste 8 ani şi poate fi cumpărată de pe site-ul Editurii Paralela 45, precum și din librării.

Legenda lui Podkin O Ureche este ancorată în genul fantastic și urmărește aventura lui Podkin, un iepuraș visător și răsfățat. Când Haplii pun stăpânire pe colonia în care trăiește, micuțul Podkin reușește printr-o minune să scape, împreună cu sora lui, Paz, și cu frățiorul lor, Puk. Însă Haplii vor neapărat ceva care se află la ei: unul dintre cele Douăsprezece Daruri magice, așa că cei trei fugari sunt în mare primejdie.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Un nou spectacol legendar marca Lord of the Dance la Sala Palatului din București Cuvintele au puteri magice! Cărți pe care fiecare femeie ar trebui să le citească „Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie

Legenda lui Podkin O Ureche constituie o lecție de viață pentru micii și marii cititori deopotrivă. Povestea face apel nu doar la sensibilitatea cititorilor, ci și la valorile morale și sociale, invitându-i să reflecteze la consecințele unor acte aparent banale și să facă distincții importante între scopurile pe care și le stabilesc. În același timp, lectura unei povești de acest calibru rămâne o experiență de neuitat, așa cum au mărturisit mulți dintre cititorii ei. Sunt stimulate imaginația și curiozitatea, emoțiile definitorii pentru formarea empatiei, dar și sentimentele care stau la baza oricărei personalități armonioase, cum ar fi iubirea, încrederea în sine, loialitatea și bucuria vieții.

„Un bestseller precum Legenda lui Podkin O Ureche selecteze cele mai noi apariţii editoriale, premiate şi apreciate de către cititori la nivel internaţional, precum şi lecturi clasice care pot îmbogăţi imaginaţia şi creativitatea şi pot constitui repere pentru formarea valorilor copiilor, tinerilor şi cititorilor de orice vârstă.”, a declarat Viorel Zaicu, director editorial Editura Paralela 45.

„Georgian Legend” – un spectacol uluitor de dans, muzică și coregrafie pe 21 aprilie la Sala Palatului OFICIAL Calendarul pentru simularea bacalaureatului și a evaluării naționale a fost publicat Alexandrion Group a premiat tineri sportivi cu performanţe remarcabile la 9 discipline, în cadrul Galei Trofeelor Alexandrion 2023

Deși nu este încă încheiată, Saga celor Cinci Tărâmuri și-a găsit deja locul în raftul clasicilor literaturii fantastice, alături de Stăpânul Inelelor și Harry Potter. În urma extraordinarului succes în rândul cititorilor, editorii au extins seria de la trei la șase volume, iar drepturile de publicare s-au vândut în Germania, Franța, SUA, China, Olanda, Rusia și numeroase alte țări.
Filmul serial realizat după cărțile din Saga celor Cinci Tărâmuri va fi distribuit în curând la nivel internațional.

Autorul Kieran Larwood (fost profesor) și ilustratorul David Wyatt au reușit să construiască o lume fantastică, plină de aventură și necunoscut, printr-o colaborare eficientă, al cărei scop final este unul educativ pentru tinerii cititori. David Wyatt este celebrul artist care a ilustrat, printre altele, bestsellerurile internaționale scrise de J.R.R. Tolkien, Terry Pratchett, Philip Pullman și Brian Jacques.

Uitați-vă bine la el! El este venerabilul Jindai Sakura, cel mai bătrân copac sakura din Japonia și din lume. Îi ghiciți vârsta? Noutățile si recomandările de primăvara de la MioBio, boutique chic de cosmetice organice Nou, ediție limitată - Wonders of Jasmine

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri