Știm că nu este ușor să-ți faci curaj și să cazi în genunchi în fața ei și de aceea am alcătuit următoarea listă cu 5 idei inedite de cerere în căsătorie care să te inspire.

Advertorial

După ore petrecute cu nasul în site-urile magazinelor de specialitate, vizionând zeci de modele de inele de logodnă aur și înarmat cu cea mai frumoasă bijuterie pe care ai cumpărat-o vreodată, ești gata să o ceri în căsătorie pe femeia visurilor tale. 

Dar te confrunți cu o nouă dilemă: alegerea locului și momentului potrivit în care să-i pui marea întrebare. Cum ar trebui să procedezi ca să o iei prin surprindere, dar în același timp, să fii convins că răspunsul ei nu este altul decât DA? Știm că nu este ușor să-ți faci curaj și să cazi în genunchi în fața ei și de aceea am alcătuit următoarea listă cu 5 idei inedite de cerere în căsătorie care să te inspire.

#1 Locul în care v-ați întâlnit

Cu siguranță nici tu și nici ea nu ați uitat locul care v-a unit destinele. Mai ales dacă este un loc public, ca de exemplu un parc, un muzeu, o stație de tren sau o atracție turistică ce spui dacă ai reproduce în secret prima întâlnire? Convinge-o să te urmeze acolo unde v-ați întâlnit prima oară, roagă cu nonșalanță un străin să vă facă o fotografie și în momentul în care ea se pregătește să zâmbească la cameră cazi în genunchi și pune-i marea întrebare.

#2 O caricatură care să vă rămână amintire

Dacă este o persoană creativă, va aprecia cu siguranță această idee. Vorbește dinainte cu un artist de stradă care face caricaturi și aranjează cu el ca atunci când îl vei ruga să-ți facă un portret alături de iubita ta, să scrie pe el și mesajul: vrei să fii soția mea? Astfel, nu numai că vei putea pune întrebarea într-un mod original, dar vă veți alege și cu o piesă de artă care să imortalizeze momentul.

#3 O vânătoare de comori cu un premiu substanțial

Pentru că tot este la modă să-ți petreci câteva ore dintr-o după amiază de sâmbătă descifrând secretele unui escape room, dacă iubitei tale îi plac astfel de provocări, pune-i la cale o surpriză cu această temă. Ascunde-i în joacă telefonul sau un obiect pe care îl folosește zilnic și pregătește-i un set de indicii care să o ducă la comoară. Jocul nu trebuie să fie neapărat foarte complicat, iar ascunzători poți găsi cu miile: în spatele unui ghiveci cu flori, în dulapul cu produse de curățat, sau chiar într-unul din pantofii ei preferați. Ai doar grijă ca premiul final să nu fie doar obiectul ascuns, ci și inelul de logodnă pe care i l-ai pregătit din timp.

#4 O dedicație pe care să n-o poată uita

Mergeți împreună la un concert sau un show de stand up comedy și cere-i artistului de pe scenă să-ți dea cuvântul pentru câteva momente. Spune-i să anunțe numărul unui invitat special care vrea să facă o dedicație și când te afli în fața mulțimii, cu microfonul în mână, privește către locul iubitei și surprinde-o cu întrebarea la care s-a pregătit de când era mică.

#5 O grilă cu o singură variantă de răspuns

Femeile adoră testele de psihologie și pentru ele orice grilă care le descoperă o latură ascunsă a personalității prezintă interes. De aceea, caută pe internet un astfel de test, copiază-l și adaugă ca ultim punct întrebarea: vrei să fii soția mea? cu următoarele variante de răspuns:

Da!

Normal că da!

Bineînțeles că da!

Cu siguranță, da!


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Idei inedite de cerere în căsătorie.