Știm că nu este ușor să-ți faci curaj și să cazi în genunchi în fața ei și de aceea am alcătuit următoarea listă cu 5 idei inedite de cerere în căsătorie care să te inspire.

Advertorial

După ore petrecute cu nasul în site-urile magazinelor de specialitate, vizionând zeci de modele de inele de logodnă aur și înarmat cu cea mai frumoasă bijuterie pe care ai cumpărat-o vreodată, ești gata să o ceri în căsătorie pe femeia visurilor tale. 

Dar te confrunți cu o nouă dilemă: alegerea locului și momentului potrivit în care să-i pui marea întrebare. Cum ar trebui să procedezi ca să o iei prin surprindere, dar în același timp, să fii convins că răspunsul ei nu este altul decât DA? Știm că nu este ușor să-ți faci curaj și să cazi în genunchi în fața ei și de aceea am alcătuit următoarea listă cu 5 idei inedite de cerere în căsătorie care să te inspire.

#1 Locul în care v-ați întâlnit

Cu siguranță nici tu și nici ea nu ați uitat locul care v-a unit destinele. Mai ales dacă este un loc public, ca de exemplu un parc, un muzeu, o stație de tren sau o atracție turistică ce spui dacă ai reproduce în secret prima întâlnire? Convinge-o să te urmeze acolo unde v-ați întâlnit prima oară, roagă cu nonșalanță un străin să vă facă o fotografie și în momentul în care ea se pregătește să zâmbească la cameră cazi în genunchi și pune-i marea întrebare.

#2 O caricatură care să vă rămână amintire

Dacă este o persoană creativă, va aprecia cu siguranță această idee. Vorbește dinainte cu un artist de stradă care face caricaturi și aranjează cu el ca atunci când îl vei ruga să-ți facă un portret alături de iubita ta, să scrie pe el și mesajul: vrei să fii soția mea? Astfel, nu numai că vei putea pune întrebarea într-un mod original, dar vă veți alege și cu o piesă de artă care să imortalizeze momentul.

#3 O vânătoare de comori cu un premiu substanțial

Pentru că tot este la modă să-ți petreci câteva ore dintr-o după amiază de sâmbătă descifrând secretele unui escape room, dacă iubitei tale îi plac astfel de provocări, pune-i la cale o surpriză cu această temă. Ascunde-i în joacă telefonul sau un obiect pe care îl folosește zilnic și pregătește-i un set de indicii care să o ducă la comoară. Jocul nu trebuie să fie neapărat foarte complicat, iar ascunzători poți găsi cu miile: în spatele unui ghiveci cu flori, în dulapul cu produse de curățat, sau chiar într-unul din pantofii ei preferați. Ai doar grijă ca premiul final să nu fie doar obiectul ascuns, ci și inelul de logodnă pe care i l-ai pregătit din timp.

#4 O dedicație pe care să n-o poată uita

Mergeți împreună la un concert sau un show de stand up comedy și cere-i artistului de pe scenă să-ți dea cuvântul pentru câteva momente. Spune-i să anunțe numărul unui invitat special care vrea să facă o dedicație și când te afli în fața mulțimii, cu microfonul în mână, privește către locul iubitei și surprinde-o cu întrebarea la care s-a pregătit de când era mică.

#5 O grilă cu o singură variantă de răspuns

Femeile adoră testele de psihologie și pentru ele orice grilă care le descoperă o latură ascunsă a personalității prezintă interes. De aceea, caută pe internet un astfel de test, copiază-l și adaugă ca ultim punct întrebarea: vrei să fii soția mea? cu următoarele variante de răspuns:

Da!

Normal că da!

Bineînțeles că da!

Cu siguranță, da!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri