Cea mai mare fabrica de fericire zilnica din lume este iubirea. Cel mai mare faliment din lume se inregistreaza zilnic in aceeasi industrie a iubirii. Zilnic, vezi oameni care raman fara locuri de munca. Zilnic, vezi unii cum sunt inlocuiti de altii.

In iubire, crizele vin si se duc, se duc si vin din nou. Intotdeauna ceva trebuie sa fie de actualitate, ceva din ea sau din lipsa ei. Ai auzit, tu, cel care te spetesti sa-ti faci o cariera frumoasa in iubire care este cea mai sanatoasa atitudine atunci cand ti se infige cutitul in spate sau ti se dau ultimaturi cum sa-ti faci bagajele si sa pleci, chiar daca vrei, chiar daca nu? Specialistii in evitarea suferintei si a despartirilor inoportune te-ar sfatui sa-ti infigi adanc picioarele sub pamantul de sub banca ta si sa stai bine mersi acolo pana cineva te anunta ca s-au construit si alte banci recent. Asteapta sa se calmeze apele, sa treaca nebuniile si sa se faca liniste si pace inainte de a actiona. Daca ceva nu iti convine acum la iubirea actuala, sa nu cumva sa ai curajul sa demisionezi in acest moment! Ar fi poate cea mai mare greseala din viata ta, una cu repercusiune pe termen lung: exista posibilitatea ca sa nu iti gasesti ceva bun pana la urmatorul job.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

Se intampla la un moment da un ceva care iti da peste cap modul de a simti, de a vedea, de a respira, de a percepe oamenii, de a te indragosti de iubire. Ma hotarasem la un moment dat ce ar trebui sa fac ca sa ating succesul in iubire. Trebuie doar sa o fac fara sentimente prea mari, iubire fara sa o stie si altii. Nici prea prea, nici foarte foarte. Nici eu sa nu investesc prea mult, nici el sa nu-mi ceara prea mult. Sa nu fac pe generoasa daca nu mi se ofera prea mult.

Iubirea nu vine insa pe calea undelor sau a nepotismului. Nu ar fi rau daca ar fi asa! Trebuie insa sa investesti, sa muncesti pentru ea, sa ai rabdare, sa nu lasi micile si marile insuccese sa te ia pe sus pe nepusa masa. Si daca totusi beleaua se intampla si devii non-angajatul iubirii, trebuie sa-ti faci din nou timp si rabdare si rabdare si speranta sa te pregatesti si sa investesti in alta. Redefinire, dragii mei! Self improvement!

6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine?

Eu zic ca lumea iubirii este a celor perseverenti, a celor care nu se lasa cu una cu doua, a celor care nu cedeaza cand au ajuns la capatul puterii, a celor care se iau in gura cu ceea ce le ofera viata si destinul si pleaca capul acum, dar maine scot limba din nou la ea si strang dintii mai tare ca niciodata. Jobul acesta sau altul mai bun poate fi si al tau daca nu renunti, daca nu renunti sa crezi in dreptul tau de a fi fericita cu adevarat, daca aplici cu regularitate si selectiv CV-uri, daca stii ce vrei, daca lupti sa intalnesti ceea ce vrei. Iubirea si jobul acela mai bun pot fi ale tale. Doar sa le vrei!

Dana Negoita


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri