25 Octombrie 2018 publicat în Familie 25 share-uri

Te simți de parcă ai călca tot timpul pe coji de ouă?

RELAȚIA DE CUPLU TOXICĂ

8. Îți hrănește pozitivitatea din când în când

Doar ca să te țină atașați de ei, îți vor hrăni din când în când pozitivitatea. Chiar dacă în general relația voastră este una negativă, aceste rare momente plăcute te țin în captivitate, făcându-te să crezi că ar putea ca totuși, ceva să se schimbe între voi. Speranța te ține captiva.

9. Îți ia toată energia

Un partener toxic te suge de energie încet-încet, prin intermediul unor comentarii dureroase care îți iau încrederea de sine. Această critică permanentă te face să îți pierzi încet-încet contactul cu tine însăți.

10. Neagă evidențele și te acuză tot pe tine

Chiar și în fața unor fapte și argumente evidente, partenerul tău toxic va folosi negarea, ceea ce în mod normal „te va scoate și mai mult din minți”. Apoi va declanșa și celelalte arme ale manipulării și toxicității, lăsându-te fără putere.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. AVON lansează Today Tomorrow Always: Wonder, parfumul care te poartă într-un univers romantic și plin de speranță Tradiții de Paște. Paștele 2023 Cum poți prelua controlul corpului tău prin alimentație și mișcare

Foto: Shutterstock

11. Îl ierți mult prea ușor

Vor fi momente când cei din jurul tău vor observa cât de urât se poartă partenerul tău cu tine. Îți vor spune, dar tu vei continua să găsești tot felul de motive ca să le găsești scuze, uneori blamându-te pe tine însăți.

12. Îți ceri des iertare

Un om toxic va face tot posibilul să te facă să te simți vinovată pentru absolut tot ce faci. De aceea, te vei auto-surprinde cerându-ți scuze pentru lucruri pentru care chiar nu ar trebui să îți faci griji.

13. Face pe victima

Îți lași partenerul toxic să te terorizeze adesea, dar sunt și rare momente când ceva din interiorul tău te face să te ridici și să îți ceri drepturile. În acele momente, acesta va juca cartea victimei, acuzându-te pe tine pentru acțiunile sale.

Asociația pastel și Carrefour România au oferit Pedale Salvatoare persoanelor cu dizabilități locomotorii Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA

14. Ești tot timpul „în gardă”

În absolut tot ce zici sau faci, încerci tot timpul să fii perfectă, de teamă să nu îl superi. Ești practic forțată să mergi pe coji de ouă tot timpul atunci când ești în preajma partenerului tău.

15. Te lovește acolo unde știe că doare

Îți cunoaște slăbiciunile și nu va ezita niciodată să se folosească de acest lucru ca să te rănească. Poate să se refere la visurile tale, la speranțele tale sau in securitățile legate de felul cum arăți sau cine ești în ansamblu. Te vor ataca acolo unde te doare cel mai tare.

16. Te minte în față

Nu le este niciodată teama să afirme lucruri false chiar dacă în mod evident mint. Pentru ei, acest lucru este mai mult decât o minciună este o manifestare a puterii.

17. Crezi că tu ești de vină și cauți mereu aprobarea acestuia

Motivul pentru care nu poți să îți lași partenerul toxic este că te-a manipulat să crezi că ai nevoie de el în viața ta. Vei munci mereu să îți îmbunătățești relația, crezând că tot ce e nevoie este doar o mai bună purtare din partea ta; crezi că așa poți să îl determini pe partenerul tău să fie o persoană mai bună.

În mod evident, acesta strategie este greșită. Nu putem schimba pe nimeni și cel mai important este să ne protejăm pe noi înșine…


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri