25 Octombrie 2018 publicat în Familie 25 share-uri

Te simți de parcă ai călca tot timpul pe coji de ouă?

Ți-e frică în această relație. Nu te simți apreciată și ascultată. Te simți de parcă ai călca tot timpul pe coji de ouă. Să știi că speranța nu va schimba niciodată această stare de fapt și este momentul să îți iei puterea înapoi.

Pentru că nu au avut modele sănătoase în jurul lor, foarte multe femei rămân captive în relații care le fac rău, fiindcă nu au instrumentele necesare să identifice că ceea ce se petrece în viața lor este rău și că speranța este inutilă în astfel de cazuri. Cum ne dăm seama dacă suntem într-o relație care ne face bine? Sentimentul dominant pe care îl ai alături de partener îți va da răspunsul la această întrebare. Este o persoană lângă care te simți în siguranță sau este aceasta o persoană care îți inspiră frica și îți cere să te schimbi ca să îi faci pe plac?

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cuvintele au puteri magice! Cărți pe care fiecare femeie ar trebui să le citească AVON lansează Today Tomorrow Always: Wonder, parfumul care te poartă într-un univers romantic și plin de speranță Tradiții de Paște. Paștele 2023

Trebuie să știi că o relație sănătoasă este definită de încredere și respect reciproc. Într-o relație sănătoasă partenerii se potențează și sprijină unul pe cellalt. Iubirea adevărată este caracterizată de căldură și siguranța pe care le simțim în mod constant lângă cel drag. Dacă lucrurile nu stau așa, e bine să te întrebi dacă nu cumva ești captivă într-o relație toxică.

Foto: Shutterstock

Foto hompage: Shutterstock

Recunoaște abuzul emoțional: Iată cele 19 semne clare că te afli într-o relație toxică

1. Nu mai ai încredere în tine

Simți că alegerile pe care le faci sunt greșite, începi să te îndoiești din ce în ce mai mult de tine… Ai mari dificultăți în a lua decizii zilele acestea.

Cum poți prelua controlul corpului tău prin alimentație și mișcare Asociația pastel și Carrefour România au oferit Pedale Salvatoare persoanelor cu dizabilități locomotorii Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

2. Ești corectată în permanență

Indiferent de situație, partenerul tău crede că este de datoria sa să te corecteze în permanență, la fiecare cuvânt pe care îl rostești. Nu ai niciodată dreptate.

3. Chiar și cele mai mici alegeri sunt dificile pentru tine

Știi cât de dificilă este persoana de lângă tine și îți este teamă să iei chiar și cele mai simple decizii atunci când ești în preajma sa. De exemplu  a alege locul unde să luați prânzul.

4. Minți în legătură cu sentimentele tale

Te-ai certat atât de des cu partenerul tău, încât simți când o nouă ceartă ar putea să izbucnească. Preferi să minți în legătură cu sentimentele tale ca să eviți o ceartă.

5. Crezi că ești tu prea sensibilă

LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA

Partenerul tău te-a abuzat de atât de multe ori încât începi să te întrebi dacă nu cumva este ceva în neregulă cu tine. Crezi că ești tu prea sensibilă: „Poate sunt eu cea care trebuie să se mai maturizeze.”

6. Te face „nebună” + alte jigniri

Majoritatea abuzatorilor folosesc această tehnică pentru a-și anihila victimele, fiindcă este una dintre cele mai eficiente și o fac pe victimă să se îndoiască de ea însăși.

7. Îi întoarce pe ceilalți împotriva ta

În certuri, partenerul tău îi va invoca pe cei care au o anume autoritate asupra ta, oameni pe care îi iubești și respecți  ca cei din familie și prietenii. Îți poate spune lucruri de genul: „Familia mea oricum nu te-a plăcut niciodată.” sau „Toți prietenii tăi te urăsc.”

Citește mai departe >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri