Poti sa spui frumos si vesel "la revedere, imi pare tare rau ca nu o sa ne mai vedem niciodata"? Poti sa-ti conduci relatia senin, neisteric, resemnat pe ultimul ei drum? Daca poti, ma bucur pentru tine. Dar nu te cuprinde panica? Nu vrei inceputul cu orice pret inapoi? Nu rememorezi cuprinsul?

Cui ii este teama de sfarsitul unei relatii sa aiba curajul sa spuna “eu” si sa se priveasca cu atentie in oglinda. M-as simti subit mai bine. Poti sa spui frumos si vesel “la revedere, imi pare tare rau ca nu o sa ne mai vedem niciodata”? Poti sa o conduci senin, neisteric, resemnat pe ultimul ei drum? Daca poti, ma bucur pentru tine. Dar nu te cuprinde panica? Nu vrei inceputul cu orice pret inapoi? Nu rememorezi cuprinsul? Nu ti-e dor de ceea ce ar fi putut sa fie o frumoasa continuare a relatiei de iubire, prietenie, de obisnuinta, de ceea ce o fi fost? Nu iubesti la nebunie barbatul, nu-ti pierzi mintile cautand compromisurile? Nu vezi un sfarsit de lume intr-o inchidere de visuri?

Mie nu mi-au placut niciodata. Despartirile. Cand o relatie se afla cu un pas in groapa. Cand inca o relatie pe care o credeai vie pentru o eternitate hotaraste ca e timpul sa se retraga si sa moara. Cand o persoana care ti-a fost draga trebuie sa iti devina in mod constient un strain pe care nu l-ai cunoscut, nu l-ai stiut, nu l-ai simtit, nu-l mai vrei si nici nu te mai intereseaza. E greu cu sfarsitul fara happy-end. Sa-l acccepti mai ales. E greu tare sa accepti ca sfarsitul unei relatii nu e un sfarsit de lume si sa implori uitarea ca pe o solutie convenabila si oficioasa de prezent. Sa ai taria si demnitatea sa-ti tragi la timp piciorul afara din groapa.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste! Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri