3 Octombrie 2018 publicat în Familie 172 share-uri

Să nu mai punem greutăți inutile pe umerii celorlalți. Nimeni nu ne poate face fericiți sau împliniți. Fericirea proprie este responsabilitatea noastră.

Citiți o povestire care a devenit virală pe internet, un mesaj puternic dedicat atât bărbaților, cât și femeilor, și menit să ne amintească că noi înșine suntem responsabili pentru propria fericire…

Soțul tău te face fericită?

În timpul unui seminar susținut în cadrul Universității Fresno Pacific, unul dintre speakerii invitați să țină o prelegere a întrebat o femeie din sală:

“Spune-ne, te rugăm… soțul tău te face fericită?”

La auzul acestei întrebări, soțul, prezent și el în sală, s-a făcut mai comod pe scaun și și-a îndreptat spatele, încrezător în el însuși. Știa că răspunsul soției sale o să fie “da”, deoarece el chiar depunea eforturi ca să o vadă fericită și zâmbind în fiecare zi. Mai mult, aveau o căsnicie frumoasă, bazată pe dragoste și respect reciproc, iar ea nu i-a reproșat niciodată nimic.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Peste 200 de testimoniale în campania #SayNoToStigma cu ocazia Purple Day 2023 Noutățile si recomandările de primăvara de la MioBio, boutique chic de cosmetice organice Vinul, ca o simfonie a naturii

Cu toate acestea, a înmărmurit când a auzit răspunsul soției sale răsunând în întreg amfiteatrul.

“Nu, soțul meu nu mă face fericită”.

În ciuda nedumeririi soțului, femeia a continuat….

“Soțul meu nu m-a făcut niciodată fericită și nu mă face fericită. Eu sunt fericită.”

“Dacă eu sunt sau nu fericită nu depinde de el, ci de mine. Eu sunt singura persoană de care depinde fericirea mea.

Foto: sirtravelalot /Shutterstock

Eu aleg să fiu fericită în orice situație și în orice moment al vieții mele căci dacă fericirea mea ar depinde de o altă persoană, lucru sau circumstanță de pe suprafața Pământului, m-aș afla în mare încurcătură și aș avea probleme serioase.

Tot ceea ce există în această viață se schimbă în mod constant: oamenii se schimb, bogățiile se schimbă, bogății se schimbă, corpul meu se schimbă, clima se schimbă, șeful meu, lucrurile care îmi aduc bucurie, prietenii, sănătatea mea fizică și mentală… totul se schimbă și lista ar putea continua la nesfârșit.

MAJOOK, UN START- UP ROMÂNESC CARE ADUCE ÎN FAȚA COPIILOR JOCURI EDUCATIVE PENTRU MINŢI CURIOASE Pe locuri, fiți gata....sport! Modele de pantofi ideali pentru alergare Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele”

Am nevoie să decid să fiu fericită indiferent de ceea ce se întâmplă în jur. Chiar dacă am multe lucruri sau puține lucruri, sunt fericită! Chiar dacă ies în oraș sau stau singură acasă, sunt fericită! Chiar dacă sunt înconjurată de oameni sau singură cuc, sunt fericită! Chiar dacă sunt bogată sau săracă, sunt fericită!

Sunt căsătorită și fericită, dar eram deja fericită când eram singură.

Sunt fericită pentru mine însămi.

Alte lucruri, oameni, momente sau situații sunt experiențe care pot cauza bucurie sau tristețe. Momentele de tristețe sunt inevitabile atunci când iubești pe cineva căci viața te poate lovi atunci când te aștepți mai puțin. Dar chiar și atunci, în momentele mele cele mai negre, încerc să mă ridic. Da, chiar și în nefericire, încerc să mă îndrept spre fericire.

Celebrul tenorul italian, Alessandro Safina revine pe scena Salii Palatului din Bucuresti cu un concert memorabil! Idei creative și super adorabile de cadouri de Paște pentru copii

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri