Fii tot timpul intr-o permanenta schimbare! Iubeste-l, dar nu-l sufoca! Nu fi posesiva, ci dimpotriva, fa-l sa te doreasca abordand o usoara indiferenta. Imbraca-te sexy, dar n-o face doar pentru a-i atrage lui atentia, ci pentru ca tu sa te simti sexy si plina de incredere in tine!

anne-marie considera ca "o relatie nu este niciodata complet fericita si in permanenta trebuie imbunatatita. Unei relatii ar trebui sa ii alocam mult mai mult timp decat o facem in mod obisnuit. Trebuie sa incercam tot timpul sa surprindem, sa nu ne inecam in ideea: "am o relatie, numai eu exist pentru el". Si nici invers! Sa nu uitam ca barbatii sunt niste pradatori din fire. Recent, o doamna de varsta a III-a mi-a dat o importanta lectie de viata. Cand am intrebat-o de ce isi cumpara haine pe care in mod normal le-ar purta in oras, iar nu acasa, mi-a raspuns ca cel mai important este sa o vada sotul atragatoare, sexy si tot timpul aranjata. Chiar si acasa!" "Oare cate dintre noi nu vin acasa, fac un dus si se schimba in cele mai confortabile pijamale, nu intotdeauna si cele mai sexy?", intreaba aceasta.

Secretul relatiei tale fericite care este? Daca vrei sa ne impartasesti reteta personala de fericire si implinire, noi o asteptam chiar aici, pe Garbo, sau in cadrul forumului de pe lumeaemica.ro.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri