Ca în fiecare lună, Gymboland vine cu ceva nou, iar workshopurile interactive din luna mai vor fi magnet pentru cei mici. Părinți pregătiți-vă să fiți uimiți! Cei mici vor învăța lucruri noi care se vor transforma în pasiuni.

Comunicat de presă

Învățăm copiii prin joc!

Citeste si:
Ce tip de sport te ajuta sa slabesti? Medicul nutritionist Serban...
Ce tip de sport te ajuta sa...

Filozofia după care Gymboland își gândește programul de activități este că micuții învață cel mai bine printr-o instruire interactivă. Astfel, workshopurile din toate locurile de joacă Gymboland au ca principal focus dezvoltarea imaginației și educația.

În spatele unui program de activități stau specialiști desăvârșiți  care studiază îndelung până când obțin rețeta unor workshopuri care să creeze mixul perfect între creativitate, divertisment și educație.

Citeste si:
Produse esențiale JOHNSON’S în această vară, pentru întreaga familie
Produse esențiale JOHNSON’S...

Mini Art Show cu Ioana Ginghină

Seria spectacolelor interactive și atelierelor Mini Art Show continuă și în mai. Ioana Ginghină îi invită pe copii în lumea fantastică a poveștilor și devine ghidul lor în atelierele creative în care cei mici descoperă cum pot crea singuri accesorii colorate, personaje din desene animate, cum pot fi responsabili cu planeta prin reciclare creativă și îi învață meșteșugul și simbolistica din spatele motivelor tradiționale.

Ziua Muncii

Și copiii sărbătoresc 1 mai muncitoresc! De Ziua Muncii, locurile de joacă Gymboland devin centre de creație. Cei mici descoperă care este lanțul meseriilor din țara noastră, se familiarizează cu tradiția, ghidați de Pogonici, și se autodescoperă prin cele mai interactive workshopuri.

Vinerea e distracție pentru pitici

”Vinerea specială” devine o tradiție în spațiile de joacă Gymboland. Începând cu 4 mai, fiecare vineri e rezervată celor mici. Ateliere de creație, prin care prichindei învață noi meșteșuguri, jocuri distractive și activități de stimulare a imaginației creează programul pentru fiecare vineri. Verifică care este ”Vinerea Specială” din cea mai apropiată locație Gymboland și asigură-te că prichindelul tău nu o ratează!

Cei mici vor la Gymboland

Adu-l pe cel mic în oricare spațiu Gymboland pentru a se bucura de un colectiv la fel de interesant ca și el, unde să-și facă prieteni noi și unde să învețe lucruri noi. Cel mic va fi în grija atentă a personajului Gymboland, iar tu te poți relaxa în centrul comercial, așa cum dorești.

Toate spațiile de joacă Gymboland din țară funcționează pe principiul dezvoltării unui mediu indoor, care să stimuleze și să atragă copiii la joacă și în activități educaționale. De la decor la activități și la alegerea personalului specializat, Gymboland are ca principal scop crearea unui spațiu propice dezvoltării abilităților cognitive și fizice ale celor mici, care să răspundă nevoii de a evada din cotidian a copiilor, cât și nevoii părinților de a-i include în activități care să le dezvolte abilitățile creative.

Despre Gymboland:

Gymboland are o expertiză de peste 12 ani în domeniul entertainment-ului educațional. În total, în Romania, sunt 9 spații de joacă: Gymboland Băneasa, Gymboland Mega Mall, Gymboland AFI Cotroceni, Gymboland Promenada, Gymboland Veranda, Gymboland Vivo! și City Park în Constanța, iar în Ploiești Gymboland Shopping City și AFI Ploiesti.

Anual, peste 55.000 de copii beneficiază de metodologia inovativă Gymboland, învățând prin joacă.
Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri