ghid pentru o viaţă împlinită

Sfaturi pentru noii părinți de la alți părinți. Cum să fac bine copilului meu

Am strâns pe pagina de Facebook Garbo.ro, câteva opinii interesante ale cititoarelor noastre, în legătură cu ceea ce le-ar transmite ele, noilor părinți.

Black Friday 2018: cele mai bune REDUCERI AICI! [LIVE promoții]

Cu siguranță, înainte de Moș Crăciun, îl aștepți, ca în fiecare an, pe Mr. Black Friday. Vine, ca de obicei,... Vezi ofertele


“Dacă ar fi să dai un sfat cuiva care a devenit de curând părinte, care ar fi acesta?”, le-am întrebat pe cititoarele noastre.

Sfaturi pentru noii părinți de la alți părinți

Iată care au fost cele mai interesante opinii:

„Iubire, drgoste, educație, respect! Copilul trebuie să crească în familie educata,fericită, cu respect , fără bătăi umilințe, timiditate, cultivați respectul de șine! Copii din România sunt CEI mai triști copii din Europa! Nu bateți copiii, iubiți-i!”, a spus Ieremciuc Rodica. 

Un alt comentariu foarte interesant de la o cititoare a noastră este acesta: <<"Ca să educe corect un copil, părinții trebuie să se autoeduce primii"- Împărăteasa Alexandra. Educă - te pe tine ca părinte și repară la tine ceea ce nu ai vrea ca copilul tău să preia>> , este de părere Alesea Tudoran.

sfaturi pentru parinti

Foto: Pexels

Care este sfatul Zenaidei Vardaru pentru noii părinți? Unul foarte frumos: „Să se bucure de fiecare moment din viață copilului, să nu rateze nici o etapă din evoluția lui, să-i fie mereu alături, să savureze împreună bucuriile, realizările și să-i fie sprijin moral dar mai ales îndrumător spiritual, indiferent de potențialul material!”, a spus cititoarea noastră.  

„Petreceți cât mai mult timp alături de copii, construiți amintiri frumoase și durabile, timpul zboară incredibil de repede și își iau zborul către viață lor... Comunicați cu copiii, clădiți încrederea reciprocă pentru o stare de spirit pozitivă, știind că au oricând un sprijin necondiționat pe care pot conta.”, este de părere Dana Marcela Bîrlădeanu și noi rezonăm tare cu acest mesaj.

„Profitati de fiecare moment!”- Alina Constantin

Îți recomandăm câteva articole pe această temă:

Cercetarile au demonstrat! De ce este bine să iei bebelușul în brațe atunci când plânge

Recomandare de carte: Cum să crești un copil sigur de sine

7 sfaturi pentru a avea un copil cu stima de sine crescută

Mama te iubeste. Citiți gândurile unei viitoare mămici pentru fetița ei!

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Sfaturi pentru noii părinți de la alți părinți. Cum să fac bine copilului meu.


Iţi place să scrii?

Daca iti place sa scrii, trimite-ne pe adresa office@garbo.ro articolele tale.
Cele mai bune dintre ele vor fi publicate.