Sunt nenumarate cazuri in care copiii sunt abuzati de unul dintre parinti. De multe ori situatia persista pentru ca legislatia este defectuoasa si permite parintilor abuzivi sa continue sa ii umileasca pe micuti. Mai jos sunt doar cateva cazuri ale unor mame care s-au luptat, dar legea nu a fost de partea lor.
I.A

Doamna I a fost casatorita cu un cetatean belgian, acestia locuind in Belgia, aici nascandu-se si cei trei baieti rezultati din casatoria lor. Instanta judecatoreasca a hotarat ca cei trei copii sa se intoarca in locul unde s-au nascut, in Belgia. Pe langa umilintele si agresiunile la care a fost supusa, doamna I a parasit domiciliul in urma amenintarilor privind integritatea copiilor dansei. Doamna a afirma ca a solicitat in nenumarate randuri sprijinul organelor de politie la domiciliu pentru a salva viata copiilor cat si a dansei.

Mama copiilor a indurat numeroase umilinte si chinuri pentru a fi alaturi de copiii ei.

F.N - 32 de ani

A solicitat ajutor acuzand ca sotul o chinuie si pe ea si pe cei doi copii. A facut in repetate randuri plangere la politie dar amenda pe care o primeste sotul este platita tot de ea, iar urmarea este o alta agresiune.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Leagăn pentru toată copilăria Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri