Sa fii amuzanta este o arma importanta in fata barbatilor. Daca reusesti sa continui sa-l faci sa rada, lucrurile vor evolua.

De data asta speram sa fii tu, Animus, sufletul meu pereche. Te-am intalnit si am aspirat la unicitate, eram gata sa renunt la egoul meu marunt si sa-mi cunosc sinele suprem. Am simtit o flacara impreuna, in momentul in care privirile noastre s-au intalnit, energiile noastre s-au contopit, zambetele noastre s-au jucat sub soare, sub lumina si chiar sub umbrele intunericului.

De atunci ma tot intreb, tot caut. Unde e? Ce sa fac sa pastrez dragostea ta, atentia si respectul de care am nevoie pentru a ma simti completa? Tot ce am e setea, dorinta de a afla misterele, de a te intelege, de a receptiona limbajul tau emotional. Deschid ochii dar nu vad, ascult dar nu inteleg, intreb dar nu primesc raspunsuri.

Sunt sute de femei ca tine! Nu esti singura! Indraznesc sa-ti pun cateva intrebari. Vreau sa te gandesti bine inainte sa-ti raspunzi, sa-mi raspunzi. Incep!

Ai simtit vreodata ca l-ai gasit pe El, ca incepi sa nutresti sentimente pentru El si dintr-o data a devenit distant, s-a retras intr-un loc de unde n-ai mai putut sa sa-l scoti? Ai incercat sa reconstituiesti toata scena insa nu ai reusit sa-ti dai seama de ce? Iti amintesti o vreme in care ai inceput sa simti emotii puternice pentru El si ai stiut ca vrei sa fii cu el si doar el insa el fost ca morile de vant si asta te-a scos din minti? De ce?

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii Majoritatea femeilor cred că încă nu există egalitate de gen în România Alimentația și somnul sunt aspectele cu cel mai mare impact asupra calității vieții românilor, conform celui mai recent studiu CIPRA

Te-ai intalnit cu El, insa ai simtit teama lui de a se implica intr-o relatie chiar daca nici macar el n-a stiut sa-ti spuna care e motivul? Stiu te gandesti: Toti sunt la fel! Nu stiu sa ma valoreze ca persoana! El nu vede ca suntem perfecti impreuna? Sau poate ti-e teama te mai daruiesti, sa te daruiesti fizic, emotional pentru ca te gandesti ca intr-o zi tot va pleca de langa tine? Mai este vreo speranta?

Stiu e necesar sa faci ceva, sa plangi, sa tipi, sa urlii de durere si abia apoi te poti trezi la realitate, asta daca nu alegi sa te complaci in asemenea situatii si sa repeti intr-una aceleasi greseli. Poti sa-I spui la nesfarsit: E vina ta

Din cauza ta, mi-e teama sa mai fiu ranita, m-a saturat sa fiu aici, daca trebuie sa pleci, pleaca, am fost alaturi de tine atata timp si nu stii sa apreciezi. Te-ai gandit vreodata insa ce semnificatie au actiunile lui si cum poti tu patrunde in lumea lui emotionala, care sunt nevoile lui? Ai incercat vreodata sa intelegi si sa privesti obiectiv situatia , astfel incat sa deslusesti raspunsul la vesnica intrebare? De ce se intampla ce se intampla? Dupa multe experiente si discutii cu El am reusit sa imi dau seama de ce unii barbatii se indeparteaza de anumite femei si nu de altele.

Look-uri moderne pentru primăvară cu cea mai nouă colecție Levi’s Made & Crafted THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty din Bucuresti

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri