Sa fii amuzanta este o arma importanta in fata barbatilor. Daca reusesti sa continui sa-l faci sa rada, lucrurile vor evolua.

Stiu cum e sa faci eforturi sa te apropii de cineva pentru care nutresti sentimente si sa ai parte de respingere. Nu e un sentiment placut! Dar si mai neplacut e cand nu gasesti motivele pentru care se intampla asta. Te innebuneste, te blocheaza, iti consuma energia.

Iti va spune de multe ori: Nu e vina ta, e vina mea! Sau o alta scuza de genul: Nu sunt pregatit pentru o relatie serioasa sau pur si simplu inceteaza dintr-o data orice legatura cu tine! Am sa-ti spun insa asa cum am aflat ulterior dupa multe discutii cu specialisti, cu barbati care au folosit asemenea scuze si chiar fiind pusa in fata acestora ca e vorba doar despre niste scuze.

Asa cum ti-am mai spus toti barbatii sunt pregatiti pentru o relatie si asteapta cu nerabdare sa cunoasca acea femeie speciala cu care sa poata sa-si lase garda jos sis a experimenteze acest sentiment complex ce se cheama iubire.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

Realitatea este ca El nu se retrage niciodata pentru ca nu e pregatit pentru o relatie, sau pentru ca e prea nervos sau pentru ca vrea ca lucrurile sa evolueze intr-un ritm mai putin alert. Cu cat intelegi mai repede aceste mesaje cu cat poti fii pregatita sa accepti situatia si sa treci mai departe, fara a ramane blocata in intrebarile care iti consuma energia.

Am sa-ti spun cateva lucruri pe care daca le intelegi despre El iti vei mari sansele sa gasesti, sa atragi si sa ramai conectata cu un barbat pentru mai mult timp, indiferent cat de indragostit este sau nu de tine la inceput. Incepem:

1.Simtul umorului. Sa fii amuzanta este o arma importanta in fata barbatilor. Daca reusesti sa continui sa-l faci sa rada, lucrurle vor evolua.

2.Inteligenta si creativitatea. Inteligenta este sexy daca e folosita astfel incat sa fie interesanta. Foloseste-ti inteligenta si creativitatea sa-l surprinzi cu concepte, fantezii si lucruri la care nu se asteapta, fermecatoare si distractive.

3.Grija. Barbatilor nu le place sa fie supraapreciati, sa le cumperi lucruri sau sa ii sufoci cu saruturi. Dar daca gasesti o metoda prin care sa-I spui ca te gandesti la el astfel incat sa nu pari dependenta si singura si sa-I transmiti ca ai nevoie de el, o sa-I placa. Poti sa-I trimiti un mesaj sau un email sa-I spui ca te gandesti la El.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri