Care sunt cele 17 reguli esentiale pentru a avea o casnicie fericita in viziunea autoarei Christine St.Vil?

11. Alegeti-va cuvintele cu intelepciune. Cuvintele sunt puternice , foloseste-le pentru a-i face bine partenerului, nu pentru a-l dobori.

12. Fii jucaus(a). Nu lua totul prea in serios. Rade cu regularitate si uneori incontrolabil (adu tonul jucaus in casnicia voastra).

Foto: Twin Sails / Shutterstock.com

13. Impartasiti-va unul altuia visurile. (cand ai un vis, a-l impartasi cu persoana iubita creeaza o legatura mai puternica… nimic nu pare imposibil cu sprijinul sotului/ sotiei tale).

14. Nu va certati in public. Nu este nimic mai stanjenitor decat sa asisti la o certa a unui cuplu in fata lumii (invata sa respiri profund si pastreaza replicile pentru drumul inapoi spre casa, in masina, cand sunteti doar voi doi).

15. Iti amintesti acele lucruri marunte pe care obisnuiai sa le faci si care il/o faceau sa zambeasca inainte sa va casatoriti? Dap, continua sa le faci. Nu deveni atat de comod/a incat sa nu mai faci tocmai acele lucruri care v-au atras unul la celalalt.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

16. Daca celalalt are cu adevarat prioritate pentru tine, acest lucru inseamna ca nu esti pe telefon, tableta sau computer atunci cand porti o conversatie cu el (acorda-i atentia ta nedivizata).

17. Defineste ce inseamna o „intalnire de sambata noaptea” pentru tine si incearca sa o faci sa functioneze si in casnicia ta (nu trebuie sa fie ceva prea scump, interminabil sau doar in acel moment).

Sursa: blackandmarriedwithkids.com


Foto homepage: photoagent / Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri