Care sunt cele 17 reguli esentiale pentru a avea o casnicie fericita in viziunea autoarei Christine St.Vil?

Christine St.Vil este sotie si mama a trei copii, dar si bloggerita (momsncharge.com/) si co-autoare a cartii „Whose Shoes Are Your Wearing: 12 Steps to Uncovering the Woman You Really Want to Be”. Prin scrierile sale, Cristine isi doreste sa imputerniceasca mamele si sa le invete sa se iubeasca in primul rand pe ele pentru a putea sa ii iubeasca si pe ceilalti mai apoi. De asemenea, avand in vedere fosta ei experienta corporate, Christine ofera consiliere femeilor care isi doresc sa initieze un business nou sau sa isi dezvolte cariera/ viata asa cum isi doresc.

Intr-un articol scris pentru blackandmarriedwithkids.com, Christine St.Vil impartaseste cu cititorii publicatiei 17 reguli de baza pentru a avea o casnicie fericita. Iata care ar fi aceasta in viziunea scriitoarei Christine St. Vil:

Christine St.Vi: 17 reguli fundamentale pentru o casnicie fericita

via blackandmarriedwithkids.com

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Inginerul silvic Sorin Ștefan Decă, numit secretar general adjunct în Ministerul Educației, timp de 6 luni Bergenbier S.A. lansează Fresh 0.0 Mango și Fructul Pasiunii

1. Iubeste neconditionat in ciuda neintelegerilor dintre noi (roaga-te si cauta intelepciune si indrumare spirituala pentru a le rezolva).

2. Creeaza propriile definitii ale succesului in casnicie (nu permite mass mediei sau altor oameni sa o defineasca ei pentru tine).

Foto: Romanno / Shutterstock.com

3. Nu te baza pe sotul/ sotia ta pentru a te face fericita/ fericit. Numai tu poti face asta. In plus, nimeni nu isi doreste sa puna o presiune prea mare pe partener.

4. Indiferent de cat de aprinsa este o discutie in contradictoriu, respectati-va intotdeauna unul pe celalalt (lipsa de respect este o pastila greu de digerat).

5. Oferiti-va unul altuia spatiu pentru a respira (din cand in cand, toate cuplurile casatorite trebuie sa petreaca timp departe unul de celalalt).

6. Comunicarea aprofundeaza o casnicie si o face sa se dezvolte. Pe de alta parte, lipsa de comunicare construieste distanta intre tine si persoana iubita (uneori trebuie pur si simplu sa porti si acele conversatii dificile).

7. Nu il luati niciodata pe celalalt de bun. Aprecierea constanta si recunostinta conteaza foarte mult (nu te astepta ca celalalt sa “stie pur si simplu” intotdeauna cum te simti).

8. Sexul ar trebui sa fie amuzant, insa programarea lui il face sa para ca o indatorire casnica. Asa ca lasa-te in voia lui frecvent si nu uita ca spontaneitatea este palpitanta.

9. Indiferent de cat de confortabil va simtiti unul cu celalalt, sunt anumite lucruri pe care sotul/ sotia ta nu isi doreste sa le vada tot timpul (din cand in cand, comportati-va ca si cum ati fi inca in perioada intalnirilor).

10. Lasati-va copii sa vada ca flirtati unul cu celalalt, ca va cuibariti unul in bratele celuilalt, ca va imbratisati (sunteti primul exemplu de cum arata o relatie sanatoasa).


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri