Revendica vara pentru intreaga familie si transform-o in cea mai grozava de pana acum. Nu ai nevoie de o gramada de bani pentru asta, ci de un gand bun si de putin timp.

Vara ne incarcam sufletele de caldura si de experiente care ne alimenteaza amintirile pentru intregul an. Vara este depre luxul timpului, nemarginit de programul scolar, despre momentele prielnice pentru infiriparea celor mai atipice prietenii si despre clipe simple petrecute pe o patura in cautarea norilor cu forme cunoscute.

Asa ne amintim verile copilariei, asa cum ne-au fost ele infrumusetate de interventia din umbra a parintilor nostri. Daca vara copilului tau nu are nimic in comun cu sentimentele pe care ti le provoaca propriile amintiri, e timpul sa-l dezlipesti de ecrane si sa-l inveti sa se bucure cu adevarat de vara. Nu ai cum sa stii asta acum, dar peste ani iti va multumi.

Revendica vara pentru intreaga familie si transform-o in cea mai grozava de pana acum. Nu ai nevoie de o gramada de bani pentru asta, ci de un gand bun si de putin timp. Stim, te-am pierdut la „putin timp“. Stim ca nu-l ai, dar trebuie sa tii cont ca al tau copil nu va fi copil pentru totdeauna. Iar experientele din timpul verii si prezenta ta in ele contribuie la formarea lui.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate

1. Creeaza un punct de relaxare in casa sau in curte

Studiile indica ca cei mici sunt stresati tot timpul anului la scoala. Au nevoie, la fel ca noi, sa se relaxeze si sa se detaseze. Astfel de piscine pentru copii pot fi exact ce au nevoie copiii, indiferent de varsta (si indiferent de bugetul parintilor) pentru a intra rapid in spiritul vacantei de vara si pentru a se racori in zilele fierbinti. Te asiguram ca niciun parinte sau animal de companie nu a rezistat tentatiei de a se alatura celui mic in piscina. Nu abandona ideea nici daca stai la apartament. Instaleaza piscina pe balcon, unde apa se poate incalzi de la soare iar cel mic iti va fi recunoscator ca ai gandit in afara cutiei.

2. Incurajeaza-ti copilul sa incerce ceva nou vara asta

Nu e timp mai potrivit pentru creativitate si experimente decat vara. Poate ca cel mic ar vrea sa incerce sa picteze, sau sa invete sa calareasca ori sa danseze. Nu sta pe ganduri, pregateste-i o lista cu activitati pe care poate sa le incerce si vei fi surprinsa ce latura a personalitatii copilului va iesi la iveala odata cu alegerea facuta. Cert este ca orice activitate noua incurajeaza dezvoltarea creierului si il ajuta pe copil sa se concentreze mai bine, sa isi controleze episoadele de furie si impulsurile necontrolate.

Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Ghid pentru alegerea mobilierului interior 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

3. Planuieste construirea unor amintiri fantastice alaturi de familie, chiar daca timpul si banii nu-ti permit sa te gandesti la o vacanta adevarata

Nu astepta. Vacanta poate fi in fiecare zi, chiar si pentru tine, daca reusesti sa-ti induci starea potrivita. Cel mai simplu poti face asta construind un calendar al timpului liber pe care esti decisa sa-l aloci unor activitati speciale. Organizeaza o adunare generala la cina si spune-le tuturor de planul tau, specificand care este bugetul sau ceilalti parametri in care trebuie sa se incadreze activitatea. Lasa-i pe toti sa aleaga ce activitate de grup v-ar putea intregi vara: un turneu de badminton cu intreaga familie, inchiriat biciclete si plimbat pe trasee necunoscute, camping, drumetii, picnic in parc sau prepararea unor deserturi irezistibile.

Ti-ai facut o idee. Incurajeaza-ti familia sa contribuie cu cele mai noi idei si scenarii si fa astfel incat macar cateva dintre acestea sa se indeplineasca. Bucura-te de fiecare activitate reusita si imortalizeaz-o prin fotografii.

Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile

Sursa foto: shutterstock.com

Copyright foto homepage: FamVeld /Shutterstock.com
Copyright poza interior: Kzenon /Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri