Iti scriu aceasta scrisoare ca sa-ti amintesc mereu cat de minunat esti si sa iti spun ca indiferent de ce s-ar intampla, o sa stralucesti intotdeauna. Nu spun lucrurile acestea fiindca sunt mama ta, ci fiindca ne-ai imbogatit atat de mult vietile si vei continua sa imbogatesti vietile celor pe care urmeaza sa ii intalnesti.

Cand am citit scrisoarea pe care Orla Kelly i-a adresat-o copilului ei si a facut-o publica in revista lifehack.org, mi-am spus ca nu as fi putut exprima in cuvinte mai potrivite ceea ce simt la randul meu pentru copilul meu si tot binele si frumosul pe care doresc sa il aduca lumii si sa il primeasca inapoi. Am tradus de aceea scrisoarea integral in speranta ca tot mai multe mamici o vor citi si se vor regasi in ea.

Orla Kelly: Scrisoare deschisa catre copilul meu frumos

Dragul meu copil,

Foto: Zurijeta / Shutterstock.com

Iti scriu aceasta scrisoare ca sa-ti amintesc mereu cat de minunat esti si sa iti spun ca indiferent de ce s-ar intampla, o sa stralucesti intotdeauna. Nu spun lucrurile acestea fiindca sunt mama ta, ci fiindca ne-ai imbogatit atat de mult vietile si vei continua sa imbogatesti vietile celor pe care urmeaza sa ii intalnesti.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Atunci când nu vine nimeni, strigă-L pe Dumnezeu! Don Miguel Ruiz: Rugăciune pentru Libertate (libertatea de a fi cei care suntem cu adevărat) și Iubire

Lucrurile cu care te-ai confruntat au devenit confruntarile mele in timp ce lucrurile minunate pe care le-ai realizat pana acum in scurta ta viata mi-au adus mult mai multa bucurie decat orice mi-as fi putut imagina vreodata. Cand ma uit in ochii tai, vad atat de multa speranta pentru umanitate si pentru lumea aceea in care ar trebui sa traim cu totii…

O lume plina de bunatate pentru tot si toti, indiferent ca este un zambet, un simplu gest sau pur si simplu a fi acolo. Asta este ce aduci in lume. O lume plina de compasiune pentru cei vulnerabili, cei slabi, cei foarte tineri si cei foarte batrani. Pari sa ai o sensibilitate aparte pentru nevoile altora si ii ajuti in cele mai delicate modalitati.

Apreciaza lucrurile simple.

Te bucuri de orice intamplare simpla de peste zi pe care noi restul le luam de bune si ma ajuti sa apreciez viata in toata splendoarea ei. Iti spui propriul adevarul chiar daca lumea nu este intotdeauna pregatita sa il auda si ai o mare constientizare a ceea ce se potriveste impreuna in viata si a ce nu. Acest lucru iti poate cauza neplaceri cateodata, insa lumea are nevoie de oratori, visatori, creatori, inventatori, exploratori si tu ai o parte din fiecare.

Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești! Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

Nu exista nimeni intru totul ca tine acum si nu o sa fie niciodata. Ai totul inauntrul tau si o sa te duca oriunde ai vrea sa mergi si sa fii orice vrei sa fii. Bucura-te ca esti copil chiar daca sunt momente cand iti doresti sa fii un adult. Crede-ma, sunt atat de multi adulti care isi doresc sa aiba o a doua sansa la copilarie. Copilaria este un timp special pentru experiente noi, pentru a invata lucruri noi, pentru a invata sa faci lucrurile mai bine si pur si simplu pentru a te distra si a face boacane. Nu uita de partea distractiva. Este materialul din care sunt facute amintirile minunate si te vor ajuta sa depasesti orice vremuri dificile mai tarziu in viata.

Foto homepage: Ionia / Shutterstock.com

Citeste continuarea pe pagina urmatoare ►►


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri