Odata casatoriti, cei doi soti nu trebuie sa evite sa-si spuna te iubesc de cel putin o data pe zi si sa faca dragoste de trei ori pe saptamana. La un interval de 30 de zile, doua cine romantice luate in oras scot cuplul din monotonie si plictis. La toate acestea, trei nopti pe saptamana petrecute unul in bratele celuilalt adauga un plus de savoare vietii de cuplu. Actionand precum un tonic asupra relatiei, apelurile telefonice au rolul special de a fortifica legatura afectiva dintre cei doi parteneri.

Obrazul subtire cu cheltuiala se tine, casnicia fericita cu straduinta si bune intentii se mentine. Si nu numai... Chestionand 3000 de cupluri casatorite ce au reusit sa ramana impreuna, cercetatorii au ajuns la concluzia ca aceste cifre sunt indispensabile armoniei si fericirii intr-o casnicie. Conform studiului ale carui rezultate au fost publicare recent pe Daily Mail, 4, 3, 3 reprezinta cifrele fericirii in cuplu. 4 (4 saruturi), 3 (3 imbratisari) si 3 (3 seri romantice petrecute in doi) sunt pilonii care sustin fericirea intr-o casnicie pe un termen cat mai indelungat.

Drumul spre casnicia fericita nu se opreste aici. In acest sens, intalnirile prin intermediul prietenilor sau oficializarea casatoriei dupa aproximativ doi ani si jumatate de la inceputul relatiei sunt conditii sine qua non pentru bunul mers al casniciei. Varsta ideala la care un barbat este pregatit sa fac un pas atat de important cum este casnicia este nici mai mult nici mai putin – varsta de 32. Pe de alta parte, pentru a evita posibilele divergente in cuplu legate de maturitatea unuia dintre parteneri si imaturitatea celuilalt, ideal este ca atunci cand femeia devine mireasa sa fie cu 2 ani si 3 luni mai tanara decat sotul ei.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor!

In plus, odata casatoriti, cei doi soti nu trebuie sa evite sa-si spuna “te iubesc” de cel putin o data pe zi si sa faca dragoste de trei ori pe saptamana. O data pe luna, doua cine romantice luate in oras scot cuplul din monotonie si plictis. La toate acestea, trei nopti pe saptamana petrecute unul in bratele celuilalt adauga un plus de savoare vietii de cuplu. Actionand precum un tonic asupra relatiei, apelurile telefonice au rolul special de a fortifica legatura afectiva dintre cei doi parteneri. Uneori, cheia fericirii matrimoniale se afla in apelurile telefonice, e-mailurile sau mesajele (numarul ideal, sunt de parere cercetatorii este 3) pe care sotii si le trimit reciproc.

De asemenea, este vital ca cei doi soti sa aiba preocupari si pasiuni comune, impartasind minim doua hobby-uri. La fel de importanta este insa si pastrarea independentei in cuplu, cei doi evitand sa devina dependenti unul de celalalt. Acesta problema, destul de frecventa in cazul cuplurilor, poate fi ocolita prin petrecerea separat a doua seri pe luna in compania prietenilor. Nu in ultimul rand, un copil este binevenit dupa un interval de timp de 2 ani si 2 luni de la casatorie, consolidand si mai mult iubirea si increderea dintre parteneri.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri