Mit- Despartirea inseamna sa-l uiti imediat pe cel care l-ai iubit. Realitate- Poti sa intalnesti o persoana pe care sa o iubesti enorm si cu care sa fii compatibil, te poti casatori cu ea, puteti avea copii impreuna si totusi, undeva in coltul inimii tale sa pastrezi un loc si o amintire persoanei pe care ai iubit-o odata.
Realitate- Poti sa intalnesti o persoana pe care sa o iubesti enorm si cu care sa fii compatibil, te poti casatori cu ea, puteti avea copii impreuna si totusi, undeva in coltul inimii tale sa pastrezi un loc si o amintire persoanei pe care ai iubit-o odata.

Mit- Treci mai usor peste despartire daca te arunci imediat in bratele primului venit.
Realitate- Nu faci decat sa agravezi confuzia care exista in sufletul tau. O sa faci comparatii intre actualul si fostul, o sa-i gasesti defecte pe care nu le are, o sa vezi in el copia fidela a celuilalt, etc.

Mit- Daca afli ca persoana de care tocmai te-ai despartit si-a gasit pe altcineva, nu o sa iti pese si nu o sa te doara.
Realitate- O sa te doara mai ales daca inca mai tii la persoana respectiva... Daca nu, o sa te doara... mai ales orgoliul. O sa te doara planurile si visurile pe care nu le-ai implinit alaturi de acea persoana, o sa te doara faptul ca el a reusit sa-si gaseasca fericirea alaturi de o alta persoana. O sa te doara... pentru ca acesta a fost capacul oficial care a inchis despartirea in trecut.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară Alimentația și somnul sunt aspectele cu cel mai mare impact asupra calității vieții românilor, conform celui mai recent studiu CIPRA

Mit- Daca s-a purtat urat cu tine, inseamna ca la fel o sa se poarte si cu viitoarea.
Realitate-Oamenii se schimba, iar despartirile fac parte din cele mai educative lectii pe care le capatam de la viata. Poate ca in relatiile viitoare o sa evite sa mai faca aceleasi greseli pe care le-a savarsit in relatia voastra, poate ca este constient ca a gresit si vrea sa se schimbe. Si poate o sa faca asta in noua sa relatie.

Mit- Durerea pe care o simti dupa despartire trece imediat.
Realitate- Nu neaparat si nu intotdeauna. Depinde de intensitatea sentimentelor pe care le-ai nutrit fata de acea persoana. Daca ai iubit cu adevarat, nu te astepta sa treaca peste noapte caci nu o sa se intample asta. Cu timpul insa, da. Cu timpul, toate trec...


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri