Oare nasterea a 8 copii mai poate fi perceputa o minune sau un eveniment banal, semanand de la o posta cu un experiment nereusit? Oare mai putem vorbi de generozitate si iubire maternala sau de egoism si inconstienta umana? Ma intreb insa cat de infinita trebuie sa fie dragostea, cat de multe resursele materiale si cat de fericita trebuie sa fie o mamica, ca sa poata ferici la randul sau 14 copii.

O femeie cand da nastere unui copil simte ca a savarsit o minune. Minunea care ii apartine... Un tata care isi tine copilul in brate in primele secunde de viata este mandru si fericit ca a reusit sa ajute minunea sa capete viata. Minunea la care el a contribuit... Un medic care ajuta o mamica sa dea nastere unei vieti nu poate decat sa se bucure, ca printre multele minuni la care probabil ca asista zilnic, una vie si plangacioasa foc a indraznit sa-si faca loc. Minunea la care el a asistat, minunea care i-a fost permisa...

Obisnuiam sa evoluam. Evoluam in functie de lumea din jurul nostru, incercam sa ne dezvoltam in functie de ea. Astazi, lumea din jurul nostru evolueaza dupa cum vrem noi. Stiinta ne sprijina in ideile nostre trasnite, stiinta ne permite sa ne asumam jocul creatiei cu aceeasi responsabilitate si intentii cu care o face Dumnezeu in persoana. Exista copii care dau nastere unor alti copii, mame care nasc uitand sa nu mai nasca.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! Testul Panorama in sarcina – indicatii si utilizari Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară

Alfie Thompson in varsta de 13 ani si Chantelle Steadman, in varsta de 15 ani, sunt parintii de drept ai unei minuni ce momentan cantareste 3 kilograme. Par la fel de inocenti in tineretea si imaturitatea lor ca si copilul caruia i-au dat viata. Nu ne socheaza faptul ca niste copii fac sex. Nestiute, ascunse, stiute doar de unii, camuflate de altii, facute dar fara prea mare tam-tam, astfel de lucruri se intampla de cand lumea si pamantul. Lovitura de soc provine in momentul in care cei doi sunt nevoiti sa se joace de-a parintii, devenind mama si tata. Nimeni nu s-a scandalizat insa, ba chiar i-am privit cu oarecare invidie cum isi privesc cu dragoste, neliniste si timiditate rodul jocului de-a mama si de-a tata. In inconstienta lor, cei doi si-au asumat in mod constient responsabilitatile, uniti toti trei prin ceva ce aduce mult a iubire, a inocenta si a familie. Oare vor reusi? Ei... cred ca da, noi chiar le dorim.

Ca va reusi... a crezut si Nadya Suleman, mamica a 14 copii a carei poveste de viata a strabatut lumea de-a lungul si de-a latul ei. Avand deja 6 copii, in urma unor proceduri de fecundare in vitro, a devenit mama de octupleti. Multi spun ca natura s-a jucat cu ea, nu ca ea sau medicii si-au desemnat natura drept competitor direct. Este dreptul fiecarei femei de a decide cand sa aiba copii, cum sa-i aduca pe lume, cati sa aiba, cu cine sa ii faca sau sa nu ii faca. Si nu mai ai nevoie in ziua de astazi de un barbat in carne si oase si de o iubire de zile mari ca sa faci un copil, ci doar de sperma unui donator anonim. Materia prima o poti gasi, pastrata bine, in clinicile dedicate inseminarii artificiale. Unul, doi, trei sau mai multi embrioni umani sunt implantati intr-un pantece de femeie si din greseala sau din intentie, femeia devine mama de octupleti.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri