Mit- Despartirea inseamna sa-l uiti imediat pe cel care l-ai iubit. Realitate- Poti sa intalnesti o persoana pe care sa o iubesti enorm si cu care sa fii compatibil, te poti casatori cu ea, puteti avea copii impreuna si totusi, undeva in coltul inimii tale sa pastrezi un loc si o amintire persoanei pe care ai iubit-o odata.

Mit-Despartirile sunt intotdeauna urate.
Realitate- In iubire, nici o despartire nu pare frumoasa, insa exista despartirile pasnice, fara reprosuri, certuri si scandaluri, despartirile de care iti aduci aminte nu cu ura sau pica, ci cu nostalgie. In unele cazuri se ajunge la despartire de comun acord si persoanele in cauza raman prieteni, pastrand legatura in timp.

Mit– Daca s-a intamplat sa suferi cand te-ai despartit, zeul autoproclamat al justitiei te va feri de orice despartire viitoare.
Realitate- Relatiile sunt relative, iubirea este relativa, iar despartirile la fel. Se poate intampla sa iubesti din nou, sa suferi din nou, sa te desparti de persoana respectiva si apoi... sa intalnesti o alta.

Mit- Despartirea este cel mai rau lucru care s-a intamplat vreodata in viata ta.
Realitate- Oricat de greu de crezut pare in momentul respectiv, sunt lucruri mult mai grele pe lumea asta decat despartirea de persoana iubita: decesul unei persoane apropiate, imbolnavirile, etc.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară Alimentația și somnul sunt aspectele cu cel mai mare impact asupra calității vieții românilor, conform celui mai recent studiu CIPRA

Mit- Despartirea se produce doar in vina unuia.
Realitate- Chiar daca unul dintre parteneri va fi mai vinovat decat celalalt, vina despartirii apartine amandurora. Poate ca relatia in sine nu mergea bine, poate nu impartaseati aceleasi pasiuni, poate ca nu ati comunicat suficient, poate ca nu ati fost receptivi la nevoile reale ale celuilalt, etc. Motivele sunt multe si cu siguranta nu provin doar din partea unuia.

Mit -Despartirea inseamna sa nu mai iubesti persoana respectiva.
Realitate- Poti iubi persoana respectiva si dupa luni, ani de la despartirea voastra. O poti iubi o viata.

Mit-Nu o sa mai gasesti niciodata o alta persoana la fel ca cea de dinainte.
Realitate- Acesta e un lucru sigur. Oamenii nu sunt identici, fiecare are propria personalitate, propriile defecte si calitati. Se poate intampla sa gasesti o persoana foarte diferita de cea pe care ai iubit-o si cu care sa fii totusi fericita. Se poate intampla sa o gasesti imediat dupa despartire sau la mult timp dupa.

Mit-Nu o sa mai iubesti niciodata la fel.
Realitate- S-ar putea sa iubesti la fel de mult sau poate chiar mai intens. Exista viata si iubire chiar si dupa despartire, insa trebuie sa treaca ceva timp ca sa-ti dai seama de asta. Este nevoie de timp ca sa te redescoperi si sa redescoperi iubirea.

Mit- Despartirea inseamna sa-l uiti imediat pe cel care l-ai iubit.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri