Ar fi fost pusa intr-o postura cam umilitoare de a refuza un bine servit pe tava cu inima larga si cu mainile usoare. Si-ar fi impresionat prietenii doar cu un sunet delicat de motor, ar fi frecvent cluburile cele mai fitoase, ar fi onorat prin simpla prezenta saloanele luxoase ce gazduiesc evenimente mondene. Si s-ar fi saturat repede de prea mult bine primit de-a gata...

Tatal ei nu a fost nici presedinte, nici business man de frunte cu posibilitati financiare inepuizabile, nici o personalitate cu vreun cuvant de spus in mozaicul fascinant al politicii autohtone. Mai bine... Daca ar fi fost... cu ocazia majoratului, trecut de ceva timp, ar fi trebuit sa refuze cu demnitate si orgoliu cheile masinii de mii de euro daruite de tatal sau. Ar fi fost pusa intr-o postura cam umilitoare de a refuza un bine servit pe tava cu inima larga si cu mainile usoare. Si-ar fi impresionat prietenii doar cu un sunet delicat de motor, ar fi frecvent cluburile cele mai fitoase, ar fi onorat prin simpla prezenta saloanele luxoase ce gazduiesc evenimente mondene. Si s-ar fi saturat repede de prea mult bine primit de-a gata...

I-ai fi gasit fericirea, deprimarea, incercarile ratate de iubire scrise cu litere de-o schioapa in paginile cerate dedicate VIP-urilor.

Cand ar fi iubit mai cu foc, cand ar fi fost prea fericita sau prea deprimata, ar fi ajuns pe prima pagina ale ziarelor de scandal. Iar favoarea oferita de tata... daca nu i-ar fi aruncata in obraz cu repros si furie in momentele mai putin fericite, ar trebui la un moment dat intoarsa de fiica.. inzecit. Virtual si doar in momentele de manie ale tatalui... In restul timpului, pe timp de pace si armonie, sacul lui tata ar fi fost intotdeauna plin, iar ratia de fericire si materialism fara de sfarsit.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru?

Apoi ar mai fi trecut ceva timp in viata fetei lui tata de cand studiile superioare s-au incheiat cu superioritate. Traiasca legea mostenirii unui nume cu rezonanta sonora de valoare, putere si zerouri cu gramada, caci relatiile si pilele lui tata au reusit sa treaca si dincolo de mediul academic. Din toate cate le-a avut, tata i le-a dat pe toate... Ar fi sosit apoi momentul deloc asteptat de a pune de una singura bazele unei cariere de succes. Cine a spus ca trebuie sa fie dificil cand ai 25 din 24 de ore siguranta unui job stabil si cald, niciodata afectat de vreo suprinzatoare si deloc digerabila criza financiara mondiala? Succesul se construieste in timp, se consolideaza caramida cu caramida, diploma cu diploma, dar mai ales se mosteneste. Se trage din tata in fiu, se trasmite de la tata unicei mostenitoare de sex feminin.

Trecuta de frageda tinerete, ar fi sosit momentul culminant de infiripare a unui idilic camin conjugal. Dragostea ar fi fost mare si nabadaiosa, insa vorba batranului care intotdeauna stie rostul si adevarul a toate, dragostea trebuie mai intai sa treaca prin stomac... S-ar fi inchinat iarasi o oda lui tata in cinstea cheilor zornaitoare de la minicasa si saraca fata ar fi pufait de necaz ca noua resedinta a fost construita dupa principiul unui singur etaj.

Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Ghid pentru alegerea mobilierului interior

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri