11 Septembrie 2015 publicat în Familie 2 share-uri

Dezvoltarea cognitiva la copii este absolut fascinanta. Micutii dobandesc pana la 80% din capacitatile cognitive in primele 1000 de zile, invata aproximativ 900 de cuvinte pana la varsta de 3 ani, iar marimea creierului se tripleaza de la nastere pana la 2 ani.

„Nu e usor sa fii parinte si pentru ca imi doresc sa fac totul bine pentru copilul meu, am decis sa ma implic intr-o campanie de nutritie care acopera toate etapele dezvoltarii celor mici. Totodata, am un mare respect pentru medici si cred ca dincolo de instinctul matern, medicul specialist este cel care stie cel mai bine ce sa recomande pentru micutul meu. La mine pe blog s-a format o comunitate stransa de mamici si pentru ca au incredere in mine, imi doresc sa fiu o sursa credibila si serioasa de informatii si sa le raspund mereu la intrebari cu pareri avizate”, declara Dana Rogoz, ambasadorul campaniei Nestle Incepe Sanatos. Creste Sanatos.

*** Nestle lanseaza programul de nutritie in primele 1000 de zile: Nestle incepe sanatos. Creste sanatos. Campania Nestle "Incepe Sanatos. Creste Sanatos 2015-2016" este o continuare a celei demarate de Nestle in 2010, cand s-a desfasurat si un studiu cu privire la alimentatia sugarilor si a copiilor mici din Romania. Studiul a fost realizat pe un esantion reprezentativ la nivel national, format din 615 mamici cu copii pana in 3 ani, care nu mai sunt alaptati exclusiv la san.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară S-a lansat Green Report Podcast – întrebări și răspunsuri cu invitați excelenți pe teme de mediu Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Rezultatele studiului au scos la iveala gradul scazut de informare a parintilor cu privire la importanta unei nutritii corecte, care sa porneasca odata cu sarcina mamei si sa cuprinda cel putin primele 1000 de zile, si nevoia constanta a unui program de educare in aceasta directie.

Campania este sustinuta de o platforma dedicata: www.nestlebaby.ro/primele-1000-de-zile, un hub de informare pentru parinti, cu articole educationale, interviuri si pareri ale medicilor cu privire la 1000 de zile. Tot in cadrul campaniei, a fost lansata si aplicatia de monitorizare a cresterii copilului, disponibila pe Android si IOS.

In perioada octombrie 2015 – decembrie 2016, vor fi oganizate, lunar, cursuri de alimentatie sanatoasa pentru parinti, in parteneriat cu farmaciile BebeTei si, trimestrial, cursuri de gatit pentru parintii care ii vor ajuta sa transforme masa bebelusului intr-un pranz/o cina pentru toata familia.

Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor

Campania se desfasoara in parteneriat cu: Societatea Romana de Pediatrie, Societatea Romana de Gastroenterologie, Hepatologie si Nutritie Pediatrica si de Farmacia BebeTei.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri