15 Iulie 2015 publicat în Familie 18 share-uri

Invatam despre noi insine si despre ceilalti prin relatiile intime pe care le avem. Dar daca acea experienta pe care am avut-o a fost traumatica si a lasat urme psihologice adanci care necesita timp indelungat de vidnecare si chiar interventia unu specialist?

4. Narcisismul este prezent la cote inalte in cazul Psihopatilor

Este in natura lor sa aiba un sine infatuat. Si nu le pasa si nu au nevoie de validarea celorlalti. Orice dorinta de control este asociata si cu sentimente de superioritate, nu de insecuritate. De asemenea, oamenii acestia nu au nici un interes in a forma prietenii.

Foto: Shutterstock.com; barbat, aroganta

5. In lumea psihopatilor, toti cei din viata lor au rol precis: "Esti obiectul meu"

Psihopatii au o nevoie puternica de putere si control si adesea ii pozitioneaza pe ceilalti in rolul pierzatorului, chiar si pe aceia care demonstreaza loialitate, incredere si iubire, doar ca ei sa fie deasupra. Adesea, psihopatii ii folosesc intr-un anume scop pe cei pe care ii tin aproape. Si pe unii oamenii ii considera doar niste marionete… Pentru multi, in acest rol se afla si persoana cu care au o relatie intima.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea

6. Psihopatii sunt imorali

Imoralitatea este trasatura de baza pentru persoanele psihopate, ei violeaza intimitatea si drepturile (la proprietate, fizice, sexuale, legale, emotionale) ale persoanelor vulnerabile din jurul lor, fara remuscari.

In aceste conditii, a-i rani cu sange rece pe cei din jur devine o normalitate. Si nu ar fi surprinzator si ne-comun pentru astfel de persoane sa aiba 2 vieti secrete, ganduri urate, pline de ura permanente sau un comportament neadecvat, cum ar fi: sa vorbeasca urat pe internet, sa ii foloseasca pe copii ca scuturi, sa ii hartuiasca pe altii, sa isi forteze partenra sa faca sex, etc


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri