Sa cresti un baiat fericit, iubitor si responsabil in zilele noastre nu-i lucru usor. Steve Biddulph trece in revista toate provocarile care apar inca de la nasterea copilului si ofera solutiile potrivite nu doar pentru cuplurile de parinti, ci si pentru mamele si tatii singuri.
Cartile lui Steve Biddulph se gasesc in peste 3 milioane de case din intreaga lume. Bestseller international tradus in 30 de limbi si vandut in peste 1 milion de exemplare, Cum sa ne crestem baietii i-a ajutat pe parintii de pretutindeni sa-si inteleaga, in sfarsit, fiii.

Sa cresti un baiat fericit, iubitor si responsabil in zilele noastre nu-i lucru usor. Steve Biddulph trece in revista toate provocarile care apar inca de la nasterea copilului - primii pasi, prietenii, scoala, temele, sportul, Internetul, sexul, violenta, tentatia drogurilor si a alcoolului - si ofera solutiile potrivite nu doar pentru cuplurile de parinti, ci si pentru mamele si tatii singuri. Scrisa cu caldura si umor si intemeiata pe deceniile de experienta a autorului ca psiholog si tata de familie, cartea ii invata pe parinti cum sa le ofere copiilor indrumarea de care au nevoie pentru a reusi in viata.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Școala Încrederii începe o Revoluție în Educație și încurajează românii să spună STOP bullyingului și violenței în școli Horoscop: Top 3 zodii cu Karmă grea în DRAGOSTE – au de învățat lecțiile dureroase ale iubirii Idei creative și super adorabile de cadouri de Paște pentru copii

Din cuprins:

  • Cele trei etape ale copilariei unui baiat;
  • Prin ce se deosebeste creierul baietilor de al fetelor?;
  • Baietii si invatatul. La ce varsta e indicat sa mearga la scoala?;
  • Ce inseamna „dificultati de invatare“?;
  • Cum sa-i ajutam pe baieti sa aiba o atitudine sanatoasa fata de sex.

Autor: Steve Biddulph


Carte aparuta la editura Humanitas si disponibila pe elefant.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri