Mandy Velez, editor la A+, ne dezvaluie o lista cu lucrurile pe care un tata ar trebui sa le faca pentru a se asigura ca influenta sa asupra fiicei sale este una benefica si pozitiva. Sunt lucruri esentiale, secrete mici, dar extrem de importante, care vor contribui la dezvoltarea fetitei intr-o femeie fericita si implinita pe viitor, ce va face alegeri sanatoase pentru ea insasi:

16. Nu vorbi despre corpurile altor femei intr-o maniera obiectificatoare sau degradanta. Ea asculta, apoi isi va cerceta propriul trup.

17. Vorbeste si despre femei puternice in fata ei, nu doar despre barbati puternici. Isi va dori sa fie ca ele intr-o buna zi si va sti ca are o sansa.

18. Discuta cu mama ei in fata fiicei tale. Va vedea ca femeile merita o voce in relatii si va cauta pe cineva care sa o aprecieze pe a ei.

19. Nu glumi spunand ar trebui sa aiba o arma asupra ei cand baietii trec pe la ea. Nu va invata de la tine decat ca nu ai incredere in judecata ei.

20. Ia atitudine in fata nedreptatii si apara-i pe cei napastuiti. Crede-i pe cei napastuiti cand spun ca sunt astfel. Ii vei arata compasiune si ca nu este nimic nebarbatesc si inferior in a face ce este bine si corect.

21. Daca o indrumi prin puterea exemplului, nu va fi nevoie sa alungi “baietii rai” din preajma ei. Va vrea ceva mai bun.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România

22. Daca exista totusi un “baiat rau” pe care crede ca il iubeste, asigura-te ca esti acolo daca inima ii va fi franta. Sunt sanse ca inima sa ii fie franta. Fa-te disponibil pentru ca ea sa poata apela la tine si sa nu se intoarca inapoi la el.

23. Spune-i ca singura persoana care detine controlul asupra a ceea ce se poate intampla cu corpul sau este chiar ea.

24. Fa-le des complimente, atat ei, cat si mamei ei.

25. Spune-i ca o iubesti. Las-o sa stie ca, indiferent de ce se va intampla, tu vei fi intotdeauna acolo pentru ea.

Autor: Mandy Velez

Sursa: https://dads.aplus.com

Foto homepage: concept familie, Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri