Sa te impaci cu fostul? De ce nu si nu da? Nu doar ca esti singura si nu ai cunoscut o alta persoana care sa-ti trezeasca sentimente intense si similare celor de altadata, dar in noptile triste de singuratate te apuca un dor atat de nebun pentru ceea ce ai trait ca parca pana si inima da sa crape in tine in tine de pofta, dorinta, clipe frumoase, amintiri si trecut. Ai pana si nostalgia certurilor voastra, iar motivele pentru care v-ati despartit s-au facut de mult uitate in mai toate colturile din creier si in cea mai mare portiune a sufletului.

De asemenea, sa nu te impaci cu el doar pentru ca esti singura si nu ai gasit inca pe altcineva si nici daca ai impresia ca incercand sa legati firele rupte nu faceti decat sa va diminuati sansele de a intalni adevarata fericire langa o alta persoana. Daca nu iti vezi viitorul alaturi de persoana de langa tine, mai mult ca sigur ca acea persoana nu este si persoana potrivita.

Daca nu ai trecut peste resentimente, pica, ura si simti ca nici cea mai dulce impacare din lume nu ar putea sa sterga cu buretele durerea despartirii voastre (iar el nici atat), daca nu esti sigura ca impacarea ar fi sinonima si cu linistea si fericirea ta sufleteasca, atunci nu te impaca cu el. Femeile puternice nu se impaca cu fostii care nu merita.

Din spusele lui (rau!) sau (si mai rau!) din comportamentul lui nu mai razbate iubirea sau respectul pentru persoana ta. Daca isi gaseste tot timpul alte preocupari, daca ai aflat ca iese cu altcineva sau daca iti propune nu reluarea relatiei, ci doar o reconciliere temporara pana cand unul dintre voi isi va gasi pe altcineva, daca alaturi de el te simti la fel de singura ca si inainte, daca nu te face sa te simti speciala, ci doar te face sa te intrebi de ce nu esti speciala sau ce anume ai mai putea face sa devii speciala, daca te gaseste pe tine singurul vinovat pentru problemele din trecut si neintelegerile din prezent, daca nu isi doreste din nou o relatie frumoasa, nu mai incerca sa reinnozi o relatie care nu vrea sa fie reinnodata. Nu este o iubire pe care sa o meriti. Sau (cel mai rau!!!)... nu este deloc iubire.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri