Sa te impaci cu fostul? De ce nu si nu da? Nu doar ca esti singura si nu ai cunoscut o alta persoana care sa-ti trezeasca sentimente intense si similare celor de altadata, dar in noptile triste de singuratate te apuca un dor atat de nebun pentru ceea ce ai trait ca parca pana si inima da sa crape in tine in tine de pofta, dorinta, clipe frumoase, amintiri si trecut. Ai pana si nostalgia certurilor voastra, iar motivele pentru care v-ati despartit s-au facut de mult uitate in mai toate colturile din creier si in cea mai mare portiune a sufletului.

Sa te impaci cu fostul? De ce nu si nu da? Nu doar ca esti singura si nu ai cunoscut o alta persoana care sa-ti trezeasca sentimente intense si similare celor de altadata, dar in noptile triste de singuratate te apuca un dor atat de nebun pentru ceea ce ai trait ca parca pana si inima da sa crape in tine in tine de pofta, dorinta, clipe frumoase, amintiri si trecut. Ai pana si nostalgia certurilor voastra, iar motivele pentru care v-ati despartit s-au facut de mult uitate in mai toate colturile din creier si in cea mai mare portiune a sufletului. Nu stii daca il mai iubesti sau daca a fost cel putin o iubire adevarata, insa o data sa-l mai vezi (o singura data) si apoi o sa poti sa-ti vezi linistita de viata ta. Si totul o sa se clarifice ca prin minune. Macar o data.

Ultima...

Si apoi... dupa ceva timp, pentru ca ti-ai dorit atat de mult un lucru, universul sau destinul te-a ajutat la indeplinirea lui. Ruga ti-a fost ascultata. Din intamplare sau premeditat tocmai te-ai intalnit cu el, premeditat sau din intamplare telefonul magic a sosit. Cand tocmai ti-ai asezat frumos trecutul pe banca rezervata lui, acceptandu-l asa cum a fost el, cu bune, cu rele El ar vrea sa va intalniti. Tu nu mai esti cu nimeni, El insista sa-ti spuna ca la randul sau este singur. De ce “da” si nu “nu”? De ce sa nu te impaci cu el? Decat sa bata vantul prin sufletul tau, mai bine ca, in cinstea iubirii de altadata, sufletul sa fie rascolit si sifonat. Macar o data. Ai timp sa il indrepti la loc. Mai ales ca stii si tu foarte bine ca multe dintre noi, femeile, au pentru fosti si trecut o slabiciune si o afinitate aparte. Si totusi... niciodata sa nu fi slaba si sa nu te impaci cu fostul daca acesta:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Nu are nici cea mai mica intentie sa se schimbe: Tu esti dispusa sa faci compromisuri sau alte lucruri pe care ai spus ca nu o sa le faci niciodata, in timp ce el se multumeste sa le preia ca atare, fara a da nimic in schimb sau fara cea mai mica intentie de a evita sau indrepta greselile care au dus la destramarea relatiei voastre.

Nu apreciaza nimic din ceea ce faci si te trateaza cu dispret si raceala in viata de zi cu zi, nu tine cont de nevoile si dorintele sale, insa are pretentia ca tu sa fii receptiva si atenta la indeplinirea alor sale, iar singurele momente in care simti ca afectiunea si iubirea ar a fi autentice sunt cele de intimitate.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri