Astazi te gaseste complet dezarmata, debordand de sinceritate, te gaseste pe tine cea de zi cu zi... ajunge sa iti citeasca propria persoana printre vorbele ce le rostesti si prin tacerea pe care o afisezi din cand in cand, deja stie mai mult decat il lasi tu sa vada; iti dai seama de vulnerabilitatea ta, incerci sa schimbi "scorul", dar e prea tarziu... El te stie. Conversatia voastra ia sfarsit si odata cu ea revii cu picioarele pe pamant, refuzi sa fii inca una din multele lui.....Orgoliul tau e din nou ranit pentru ca ai lasat garda jos... Acum e liniste...jocul s-a terminat.

Tu continui sa-l surprinzi, iar el devine din ce in ce mai contrariat... copilul care se fastacea incepea incet sa devina femeie... sa-l simta, sa-i citeasca acel comportament studiat... tie iti place jocul pentru ca esti in momentul in care te amuzi.

Jocul vostru continua o perioada, dar la final castiga pentru ca tu il alegi pe El... pentru ca oricat de goale iti sunau vorbele lui te gandeai ca poate se vor transforma in realitate. Mingea e la El in teren acum, dar oricat ai asteptat un semn... se facu deodata tacere; intr-o zi insa il reintalnesti si te blochezi... acelasi zambet nevinovat il afiseaza, si de data asta, in timp ce se indreapta spre tine... orgoliul tau suferise putin si abordarea ta a fost indiferenta. Intuiai ca nu e ceea ce afisase pana acum... si… si l-ai lasat in urma.

Jocul incetase...pentru tine. El te cauta cu privirea de fiecare data, dar nu se mai apropie... insa jocul lui inca nu se terminase.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Când îți este dor de cineva, pune mâna în dreptul inimii – în sufletul tău dragostea pentru acea persoană este nesfârșită Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând Celebreaza Ziua Pamantului 2023 cu legendarul scrub de corp SABON

Alta zi, alt episod, alta incercare de-a lui... tu iar ai acceptat reluarea jocului care incet, incet incepea sa nu mai fie distractiv... dar tu inca nu realizai asta.

Intr-o zi, pe neasteptate primesti un telefon... era El, din nou te-ai blocat si de atunci totul pentru tine se schimba… incepi sa visezi; vezi ca incearca sa te provoace pentru a te aduce acolo unde vrea, in apartamentul lui, iti dai seama... El nu stie ca siguranta pe care tu o afisai de fapt este inocenta unui copil. Nu-i poti oferi ceea ce el urmareste si nu intelegi cum s-a ajuns aici .. urmeaza alta pauza... ti-ai revenit... oare???

Nu ti-ai revenit si confirmarea o ai cand il revezi intamplator si simti cum tremuri toata cand ii intalnesti privirea... zambetul acela pur si simplu te enerveaza si iti da fiori in acelasi timp... e clar ca te atrage... orgoliul tau e ranit dar... El vine si te strange de mana, iti sopteste aceleasi vorbe goale pe care vrei sa le crezi, iti zambeste in felul ala in care iti place... si... El incearca si te intoarce si de data asta; incet incet il lasi sa te minta… vrei sa crezi… esti pe cale sa te indragostesti. De data asta ai mai mult curaj sa-i vorbesti... stii ca e neserios, dar iti mai acorzi o sansa, vrei sa mai visezi; iti e teama sa nu observe ca tremuri... incerci sa pari sigura pe tine, dar nu stii masura in care reusesti sa-l convingi si pe el de acest lucru.

Pentru atunci când nu mai ai lacrimi să plângi: de tine ține să mergi înainte! Este timpul să renunți la a te mai încrede în vorbele goale! Urmărește faptele celor din jur Atunci când nu vine nimeni, strigă-L pe Dumnezeu!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri