Astazi te gaseste complet dezarmata, debordand de sinceritate, te gaseste pe tine cea de zi cu zi... ajunge sa iti citeasca propria persoana printre vorbele ce le rostesti si prin tacerea pe care o afisezi din cand in cand, deja stie mai mult decat il lasi tu sa vada; iti dai seama de vulnerabilitatea ta, incerci sa schimbi "scorul", dar e prea tarziu... El te stie. Conversatia voastra ia sfarsit si odata cu ea revii cu picioarele pe pamant, refuzi sa fii inca una din multele lui.....Orgoliul tau e din nou ranit pentru ca ai lasat garda jos... Acum e liniste...jocul s-a terminat.

Ochii vad inima cere... asa ca barbatul trece la vanatoare... vine spre tine El, fat-frumos avand in dotare atitudinea unui copilas inocent ce vrea doar sa-ti vorbeasca, sa dea glas cuvintelor frumoase ce-i trec prin capsor in momentul in care ochii i s-au intersectat cu persoana ta.

A intrat in vorba cu tine asa ca strategia e una singura... o aparenta stapanire de sine si a cuvintelor ce ti le adreseaza; urmareste reactiile tale, atent sa nu greseasca...rauri de complimente, nicidecum timid... doar urme usoare de incantare apar pe chipul lui vazand ca te-a luat prin surprindere.

Tu surprinsa de situatia creata... El asteptand ca tu sa reactionezi, afisand un aer matur si in acelasi timp incercand sa-ti induca cum ca e absorbit de persoana ta; interesul lui fata de tine creste cand alegi sa-l refuzi politicos.

Astfel ia sfarsit prima etapa, prima batalie care nu e in favoarea lui, insa El nu se opreste aici ... a vazut ceva la tine... astfel considera ca orice noua incercare se poate incheia putin si in favoarea lui… ceea ce nu e total gresit.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Când îți este dor de cineva, pune mâna în dreptul inimii – în sufletul tău dragostea pentru acea persoană este nesfârșită Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând Celebreaza Ziua Pamantului 2023 cu legendarul scrub de corp SABON

Alta zi... tu, El si restul lumii, alta incercare initiata de El... vine, zambeste inofensiv, parca vrea sa te asigure de interesul lui total nevinovat, golit de intentii jignitoare... tu accepti deja prezenta lui si faptul ca esti intimidata de El. El observa asta, dar si inocenta pe care copilul din tine fara sa vrea le afiseaza... zambeste, stie ca acum el "conduce".

Astazi te gaseste complet dezarmata, debordand de sinceritate, te gaseste pe tine cea de zi cu zi.... ajunge sa iti citeasca propria persoana printre vorbele ce le rostesti si prin tacerea pe care o afisezi din cand in cand, deja stie mai mult decat il lasi tu sa vada; iti dai seama de vulnerabilitatea ta, incerci sa schimbi "scorul", dar e prea tarziu... El te stie.

Trece azi, vine maine, poimane... El vine din nou zambind, vorbiti, dar surpriza: Tu ii vorbesti de pe aceeasi pozitie, ai ascuns copilul din tine bine de tot, iar El........El nu stie ce sa mai creada; vorbele lui isi gasesc acum replica la tine... ramane surprins... vrea mai mult si tu, acel copil pe care il vazuse pana acum, ii oferi pe masura... doar vorbe aruncate in vant.

Pentru atunci când nu mai ai lacrimi să plângi: de tine ține să mergi înainte! Este timpul să renunți la a te mai încrede în vorbele goale! Urmărește faptele celor din jur Atunci când nu vine nimeni, strigă-L pe Dumnezeu!

Se pricepe sa-ti intoarca lumea pe dos, asa crede el, de fapt asa e, dar ai grija sa o intorci si tu pe a lui... va priviti, fiecare cautand la celalalt confirmarea ca exista atractie; tu ai ceva ce El nu intelege. Nu stie daca ceea ce spui e la modul serios sau e doar gluma pentru ca figura ta exprima doar seriozitate cand rostesti fiecare cuvant; ceea ce El iti sopteste ti se pare lipsit de continut asa ca ii raspunzi pe masura dar fara a-l lasa sa vada ca citesti printre vorbele lui frumos “ambalate”... Poate are impresia ca totul e o gluma tocmai pentru ca El nu crede in ceea ce-ti sopteste...


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri