Sonja Keller descrie 5 caracteristici ale femeilor care se confrunta cu probleme in relatiile de dragoste, probleme ce isi au de fapt originea in relatia pe care acestea au avut-o cu tatal!

3. Ai nevoie ca partenerul sa te asigure in permanenta de afectiunea si iubirea sa

Ai tendinta de a te compara cu fostele din viata partenerului tau sau cu oricine altcineva de pe planeta. Daca ai avut probleme legate de tatal tau in copilarie, este posibil ca acum sa simti in permanenta nevoia ca partenerul sa te asigure de dragostea si afectiunea lui. Esti nesigura pe tine si in consecinta esti nesigura de sentimentele partenerului tau.

In mod subconstient, iti spui tie insati “nu sunt suficient de buna”, “ma simt neiubita si nedorita” si ai nevoie de partener pentru a-ti infirma aceste lucruri si a-ti confirma ca esti de fapt buna, esti iubita, esti dorita… Aceasta problema emotionala poate deveni epuizanta in timp si il poate indeparta pe partener, confirmandu-ti una din fricile cele mai mari pe care le-ai proiectat in subconstient: aceea de a fi neiubita si nedorita. Spune-ti adesea tie insati ca te iubesti si ca te accepti asa cum esti.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele Ai grijă întotdeauna de mâinile care te-au crescut Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste!

4. Lasi impresia ca iti pasa doar de sex

Tanjesti dupa sex si lasi adesea impresia ca iti pasa doar de sex. Este o nevoie pe care ai tendinta de a ti-o satisface chiar daca acest lucru inseamna sa te angajezi intr-un comportament riscant. Te simti iubita atunci cand faci sex cu un barbat, iar stima de sine poate creste sau descreste in functie de cum te face un barbat sa te simti din punct de vedere sexual: dorita sau nedorita. A fi atractiva pentru barbati prin sex tinde sa pacaleasca subconstientul in a crede ca esti iubita si adorata.

Din nefericire, acesta este un sentiment fals de siguranta si de iubire si poate fi foarte daunator. Nu face confuzie intre sex si dragoste. Sexul pur este sex, nu dragoste. Angajandu-te in acest comportament, ratezi ceea ce poate oferi cu adevarat intimitatea in doi. Spune-ti tie insati ca te iubesti in acest moment si in orice moment si ca iti iubesti si corpul, pe care il tratezi cu integritate si respect.

Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? Testul Iubirii: Ce dragoste cosmică trăiești ACUM?

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri