Sonja Keller descrie 5 caracteristici ale femeilor care se confrunta cu probleme in relatiile de dragoste, probleme ce isi au de fapt originea in relatia pe care acestea au avut-o cu tatal!

5. Esti ingrozita sa fii singura

Urasti sa fii singura. Decat sa fii singura, preferi de multe ori sa ramai in relatii disfunctionale. Din teama de a te afla pe cont propriu, sari de la o relatie la alta fara a-ti acorda timp sa te refaci. Din teama de a nu ramane singura prea mult timp, atunci cand inchei o relatie, te grabesti sa intri intr-o alta, chiar daca semnele de incompatibilitate sunt mai mult decat evidente.

Faptul ca te-ai confruntat in copilarie cu anumite probleme legate de relatia cu tatal tau te face acum sa fii nesigura pe tine din punct de vedere emotional. Practic, in mod subconstient iti spui tie insati ca “nu stii cine esti”, ca te “simti inutila si fara valoare”, ca “nu meriti sa fii iubita”… Meriti sa fii iubita. Oricine merita. Teama de a fi singura iti poate reduce insa abilitatea de a-ti dezvolta identitatea ta unica, iti afecteaza stima de sine si te impiedica sa te implici intr-o relatie sanatoasa. Atunci cand te confrunti cu aceste sentimente, spune-ti tie insati ca esti in siguranta, ca totul este bine in lumea ta, ca stii cine esti si ca valorezi enorm.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele Ai grijă întotdeauna de mâinile care te-au crescut Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru?

SURSA: https://www.mindbodygreen.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri