Cititi o frumoasa poveste de dragoste spusa din perspectiva masculina, o poveste care ne ofera viziuni diferite asupra casniciei si a dragostei.

Insa cred ca a avut un efect asupra mea. Deoarece casnicia noastra a facut progrese, m-am aflat pe mine oferindu-ma sa o ajut in treburile casei din ce in ce mai mult. Si, de fiecare data dupa aceea, era acea privire pe care mi-o oferea… Aceasta privire de dragoste absoluta. Una care era dulce si atat de frumoasa... Mi-a luat mai mult decat mi-as dori sa admit ca inteleg ce se intampla. Insa in cele din urma a devenit mai clar. Oferind, facand lucruri pentru sotia mea, emotia pe care am cautat-o atat de disperat a venit in mod natural.

Nu era ceva pe care as fi putut sa il fortez, doar ceva care se intampla ca rezultat al faptului ca eu ofeream. Cu alte cuvinte, in lucrurile practice mi-am gasit dragostea pe care o cautam. Si ceea ce este si mai interesant este ca, odata ce am realizat acest lucru la un nivel constient si am inceput sa incerc sa gasesc mai multe oportunitati pentru a darui, am devenit amandoi, aproape intuitiv, mult mai afectuosi si indragostiti.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire „Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

Si acum, cand am ceva ani in plus si mai multa experienta cu aceasta relatie, am ajuns sa realizez ceva. Ceva ce nu am vrut sa admit pentru o lunga perioada de timp, insa care este de netagaduit. Nu mi-am iubit sotia la cea de-a doua intalnire. Nu am iubit-o cand ne-am logodit. Nu am iubit-o nici cand ne-am casatorit. Deoarece dragostea nu este o emotie. Acel foc pe care l-am simtit era doar asta: foc emotional. De la emotia de a ma intalni cu o femeie, am simtit ca si cum ma puteam casatori. Dar nu era dragoste.

Nu, dragostea nu este o emotie si nici chiar un substantiv. Este un verb. Cuvantul evreiesc pentru dragoste inseamna “a da”. In felul in care pui nevoile celuilalt deasupra celor proprii. De ce nu primeam afectiune reciproca la inceputul casniciei noastre? Deoarece nu era pentru ea. Era pentru mine. O emotie pe care o aveam in piept. Si chiar si cand am lasat-o sa iasa din pieptul meu, nu era dragoste. A fi prost nu este dragoste.

Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste!

A spune cuiva ca il iubesti nu inseamna ca il si iubesti. Si de aceea sotia mea mi-a oferit doar acea jumatate de zambet. Ea stia, chiar daca eu nu, ce este dragostea cu adevarat.

Autor: ELAD NEHORAI

Elad Nehorai este autor al blogului Pop Chassid, unde acest text a fost publicat initial si pe care autorul il caracterizeaza drept “un blog evreiesc pentru toata lumea”. Elad Nehorai locuieste astazi in Crown Heights, Brookly, si este membru al comunitatii hasidice Chaba.

Sursa: https://popchassid.com

Foto homepage: Casatorie, Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri