Inainte de a comite o infidelitate, gandeste-te bine la consecintele ei. Nu incerca pe propria piele solutia extrema a unei aventuri extrarelatie si nici nu incerca sa o probezi doar pentru a-ti da seama in ce stadiu sentimental te afli. Daca s-a intamplat insa sa inseli sau sa fi inselat, incearca sa descoperi care au fost motivele reale. Dincolo de gustul amar lasat, infidelitatea te poate face sa constientizezi ca relatia ta merita salvata.

Abia atunci cand pierderea persoanei iubite devine un lucru inevitabil, iti dai seama de meritele reale ale partenerului si lupti ca sa-l recastigi. Infidelitatea te poate scoate din pasivitate si te poate face sa vezi ceea ce uitasei de mult timp ca exista. Experientele amoroase nu urmeaza insa acelasi traseu fix. Se poate intampla si viceversa.

Cazul meu, spre exemplu, nu a fost similar cu cel al amicului meu. Infidelitatea partenerului m-a facut sa inteleg ca unele probleme ale relatiei noastre nu au rezolvare. Aventura lui a dus la ruperea definitiva a relatiei noastre. El nu a considerat aventura ca pe un pas stramb si imoral si nici nu s-a intors spasit si cait, hotarat sa imbunateasca relatia noastra. Tradarea lui nu a fost o simpla greseala, a inseamnat nu redescoperirea dragostei in noi, ci descoperirea ei in alta parte, langa o alta femeie.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Termoenergetica oprește furnizarea căldurii în București, în următoarele zile. Ce instituții fac excepție Caria dentară – ce este și cum se tratează

“Ai grija atunci cand te lupti cu monstrii sa nu devii si tu unul” spunea un mare filozof. Fiti foarte atenti ca atunci cand sunteti inselat, sa nu inselati la randul vostru. Nici din razbunare, nici din orgoliu, nici din durere, nici din dorinta de a raspunde cu aceeasi moneda persoanei care te-a ranit, nici din inertie, nici din ura si nici pentru ca numai astfel te poti elibera de resentimente... Cine rade la urma, nu rade neaparat mai mult sau mai bine.

Si inca un sfat: inainte de a comite o infidelitate, gandeste-te bine la consecintele ei. Nu incerca pe propria piele solutia extrema a unei aventuri in afara relatiei si nici nu incerca sa o probezi doar pentru a-ti da seama in ce stadiu sentimental te afli. Daca s-a intamplat insa sa inseli sau sa fi inselat, incearca sa descoperi care au fost motivele reale. Dincolo de gustul amar lasat, infidelitatea te poate face sa constientizezi ca relatia ta merita salvata.

Semnificația viselor: Ce înseamnă când visezi pe cineva care a murit? Este semn bun sau rău? Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri