Femeile... Sa le intelegi? Daca ajungi sa faci asta, or sa creada ca te prefaci. Ca esti mincinos, ipocrit, ca nu-ti masori bine cuvintele, ca habar nu ai cum sa-ti exprimi afectiunea, ca timpul schimba oamenii, ca te-a schimbat intr-un mod care depaseste orice putere de imaginatie. Ca ai devenit de nerecunoscut. Sa nu le intelegi? Daca nu le intelegi, inseamna ca nu mai tii la ele...

Daca iti spune “Trebuie sa vorbim” si continua sa taca inseamna ca se anunta nori grei, furtuni teribile si rabufniri grele de nervi. Femeile stiu cel mai bine cum sa faca din cuvinte si taceri cele mai periculoase arme si cum sa te injunghie finut si nepremeditat.

Daca ti-a spus “fa ce vrei” inseamna ca orice ai face sau nu ai face tot nu o sa-i fie pe plac. Iata da... unul dintre cele mai mari paradoxuri feminine...

“Nu sunt suparata” poate semnala absolut orice, insa numai suparare, ciuda, imbufnare sau consolare sa fie.

Nimic nu-i este indiferent unei femei care spune “Mi-e indiferent”. Inseamna de fapt ca ii pasa, mult mai mult decat o spune sau o arata.

Niciodata nu este totul atat de “in regula” pe cat sustine ea ca este.

“Inca putin” devine intotdeauna echivalent cu secunde, minute, clipe, ore bune de asteptare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. A contat cine a zbierat mai tare Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

“Vezi?” inseamna ca dreptatea e de partea ei. Si ea are intotdeauna dreptate...

Ultimul de pe lista mea este “te iubesc”. Se numara printre cuvintele cel mai des intrebuintate. Provoaca panica si confuzia cea mai mare. Tulbura si infierbanta sangele. Din cauza lor iau nastere razboaie. Din cauza lor nu mai ai liniste ziua si somn noaptea. Sunt pronuntate exact in momentul in care nu te astepti. Exact atunci cand nu mai crezi ca o sa le rosteasca vreodata. Sunt cele mai simple si mai adevarate cuvinte pe care femeile le transforma in cele mai complicate si mai neadevarate cuvinte.

Daca un “te iubesc” inseamna intotdeauna un “te iubesc”, de ce raman totusi gesturile cele mai graitoare, expresive si cinstite metode de comunicare si iubire? Probabil ca barbatii stiu de ce...

Eu va doresc sa intelegeti cuvintele si sa aflati raspunsurile. Sa descoperiti femeile!

Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri