Femeile... Sa le intelegi? Daca ajungi sa faci asta, or sa creada ca te prefaci. Ca esti mincinos, ipocrit, ca nu-ti masori bine cuvintele, ca habar nu ai cum sa-ti exprimi afectiunea, ca timpul schimba oamenii, ca te-a schimbat intr-un mod care depaseste orice putere de imaginatie. Ca ai devenit de nerecunoscut. Sa nu le intelegi? Daca nu le intelegi, inseamna ca nu mai tii la ele...

Femeile... Sa le intelegi? Daca ajungi sa faci asta, or sa creada ca te prefaci. Ca esti mincinos, ipocrit, ca nu-ti masori bine cuvintele, ca habar nu ai cum sa-ti exprimi afectiunea, ca timpul schimba oamenii, ca te-a schimbat intr-un mod care depaseste orice putere de imaginatie. Ca ai devenit de nerecunoscut.

Sa nu le intelegi? Daca nu le intelegi, inseamna ca nu mai tii la ele... Ca esti rau si meschin, ca nu esti afectuos, ca ai uitat sa mai iubesti, ca nu intelegi frumosul si delicatetea, ca esti prea ingust in sentimente ca sa vezi si dincolo de lucrurile concrete. Ca esti vinovat, ca mai toti barbatii, ca nu gandesti decat cu creierul si nu stii cum sa o faci si cu inima.

Cum sa faci ceea ce nici un barbat nu a reusit pana acum? Cum sa mergi fara sa ametesti prin universull misterelor feminine? Cum sa reusesti sa vezi ca dincolo de un singur cuvant se ascunde o intreaga poliloghie? Cum sa iti dai seama ca frazele intortocheate, frumos construite, ornamentate pe ici pe colo cu cate o superbitate de cuvant picat tocmai din dex sau din limbajul extraterestru si sofisticat strict populat doar de voci feminine, s-ar putea reduce, foarte simplu si frumos, fara complicatii si dureri de cap, la un singur cuvant? Unul singur?... Nu ai cum.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. A contat cine a zbierat mai tare Începe distribuția alimentelor de la UE. Cine le poate primi Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv

Recunosc fara sa ma simt mandru, dar nici fara sa ma jenez de moarte, ca de cele mai multe ori eu nu pot sa fac asta. De cele mai multe ori... Punand insa cap la cap toate informatiile, intreband in stanga si in dreapta si alti barbati, ascultand femeile si atunci cand tac si atunci cand vorbesc, am descoperit o parte din semnificatiile cuvintelor folosite cel mai des de catre femei. Si iata cateva din intelesurile pietrei filozofale:

Cand o femeie spune “Poate” cu siguranta vrea sa spuna “nu”. Cu siguranta nu iti lasa nici o cale de intoarcere, cu siguranta exista sanse minime de a duce la bun sfarsit ceea ce ti-a promis. In mod sigur nu or sa se intoarca in trecut pentru a se razgandi in viitor.

Auzi in mod frecvent in conversatiile ei cu tine pronumele “noi” pus la loc de cinste in partea de inceput a frazei. Noi o sa facem, noi o sa ne ducem, etc. Femeile se pierd intotdeauna intre singular si plural, intre noi si tu, intre noi si eu, vor intotdeauna sa fie totul pentru tine. “Noi” devine un substituent de calitate pentru “eu”.

Atunci când nu mai crezi în nimic, îți rămâne o singură variantă: Să crezi în tine! Când nu mai știi în ce direcție să mergi, urmează-ți întotdeauna inima! Noile legi ale Educației, aprobate: admiterea diferențiată la liceu și schimbări la Bacalaureat

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri