25 Februarie 2014 publicat în Familie 6 share-uri

Se bucura alaturi de tine, plange alaturi de tine, traieste emotia si suferinta ta ca si cum ar fi ale ei. Nimic n-o face mai fericita ca faptul ca tu esti fericita. Nimic nu-i umple mai mult sufletul de bucurie ca faptul ca tu esti implinita.

Ne-a protejat si a luptat mereu sa ne fie bine. A facut nenumarate sacrificii sa nu ne lipseasca nimic. A fost, este si va ramane mereu un inger, Ingerul pe care Divinitatea ni l-a daruit spre a ne veghea zi si noapte. E un dar minunat, dar, din pacate, multe nu stim sa-l pretuim decat in clipa in care nu-l mai avem. Cand acele brate nu se mai deschid pentru a ne imbratisa, cand acea privire calda nu ne mai mangaie, cand acel glas duios nu ne mai incurajeaza, atunci ne dam seama de importanta lui in viata noastra.

Dar… atunci e prea tarziu pentru regrete. Parerile de rau se pierd in van. Ce mult ti-ai fi dorit sa-i spui: "Mai stai!", "Iarta-ma, mama, am gresit!" si sa-ti poti repara greseala. Dar... nu mai e cu putinta, e tardiv.

Dar de ce sa fie asa? De ce sa nu schimbam acest "moment" plin de remuscari intr-unul in care sa fim impacate cu noi, sa fim multumite de faptele noastre? Si nici macar nu e asa de greu. Cat de greu e sa n-o ranesti, cat de greu e sa-i arati ca o iubesti, cat de greu e sa i-o spui?

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor!

Incepe de astazi, incepe acum si ziua i se va insenina! Continua si maine si peste un an si peste doi si o vei face cea mai fericita! Continua pentru ca merita. Ea merita tot! "Te iubesc, mama!"

un articol de DIANA STROE


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri