25 Februarie 2014 publicat în Familie 6 share-uri

Se bucura alaturi de tine, plange alaturi de tine, traieste emotia si suferinta ta ca si cum ar fi ale ei. Nimic n-o face mai fericita ca faptul ca tu esti fericita. Nimic nu-i umple mai mult sufletul de bucurie ca faptul ca tu esti implinita.

Un inger....

Spui "mama" si inima-ti tresare de bucurie. O caldura aparte iti invaluie sufletul. Teama, griji, neincredere - toate dispar ca prin minune pentru ca stii ca exista EA. Ea, cea care ti-a dat viata, care te iubeste neconditionat si pe care stii ca te poti baza in orice circumstanta. Nu te va refuza, trada ori dezamagi vreodata. E singura care nu le va face. Pentru ca la un moment dat toti din jurul tau or sa greseasca: amicii te vor refuza, una dintre prietenele cele mai bune te va trada, iubitul te va dezamagi, dar ea nicicand!

Nu stiu daca amicii ti-ar sari in ajutor ori de cate ori ai avea nevoie, daca prietena ta buna ar renunta la o vacanta petrecuta impreuna cu iubitul ei in schimbul unei vacante alaturi de tine sau daca iubitul ar pune intotdeauna pe primul plan dragostea lui pentru tine. Dar mama cu siguranta ar face toate astea, si multe altele, fara a sta pe ganduri. De fapt ar face totul pentru tine, pentru ca tu reprezinti totul pentru ea.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor!

Foto Imbratisare mama-fiica, Shutterstock

Se bucura alaturi de tine, plange alaturi de tine, traieste emotia si suferinta ta ca si cum ar fi ale ei. Nimic n-o face mai fericita ca faptul ca tu esti fericita. Nimic nu-i umple mai mult sufletul de bucurie ca faptul ca tu esti implinita. Si daca fericirea nu vine si implinirea e departe, iar tu incepi sa disperi, atunci o mana calda se indreapta catre tine si-ti atinge obrazul, doi ochi blajini iti privesc chipul si-o voce blanda iti sopteste: "Ai rabdare, draga mea, nu dispera! Or sa vina si fericirea si implinirea la momentul potrivit." O privesti atent. Zambeste. Zambetul ei emana atata dragoste. Un sentiment placut te cuprinde: "Da, are dreptate mama. Vor aparea toate candva. E nevoie de rabdare si incredere. Mama are intotdeauna dreptate."

Cat de tarziu ajungem la concluzia ca "mama are intotdeauna dreptate"! Cate sfaturi i-am ignorat, de cate povete de-ale ei n-am tinut cont, ca sa realizam in cele din urma cata dreptate avea cand ni le dadea. Cate greseli n-am fi facut si cata suferinta am fi evitat! Dar poate ca si ele s-au petrecut cu un scop - am acumulat experienta si ne-am maturizat. Si ea ne-a inteles de fiecare data si ne-a iertat. Nu a plecat nicicand de langa noi. A ramas acolo. Doar s-a intristat si ne-a certat pentru ca i-a pasat. Insa niciodata nu ne-a abandonat, oricat de mult am fi gresit.

Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine! Ai grijă întotdeauna de mâinile care te-au crescut

Foto homepage: Dragoste mama-fiica via Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri