20 Septembrie 2013 publicat în Familie 9 share-uri

O putem ajuta pe micuta Gloria Maria!

„Noi suntem contra cronometru. Cu o asemenea boala (fara o interventie chirurgicala) se mai traieste intre doua si sase luni, iar daca faci radiere maximum un an“.

Au simtit ca li se naruie toata viata, din acel moment nu a mai contat nimic altceva, vor doar sa isi salveze copilul, indiferent care ar fi pretul si au inceput goana dupa medici, ore petrecute prin spitale, nopti transformate in zi, clipe petrecute la capataiul fetitei... In doar doua saptamani de la aflarea diagnosticului, au batut la usile celor mai buni medici specialisti din Capitala. Au trimis dosarul medical al copilei la clinici din strainatate si asteapta un raspuns, o farama de speranta care sa le dea putere sa mearga mai departe.

„Chiar in acest moment (11.09.2013) ma aflu la Spitalul «Victor Babes» din Bucuresti. Aflasem ca exista sanse, unu la un miliard, ca diagnosticul sa fie unul eronat, sa fie vorba de o infectie pentru care tratamentele erau mai simple. Din nefericire, dupa un set de analize complet, acum am luat rezultatul. In cazul Gloriei, nu este vorba de infectie, este vorba intr-adevar de gliom...

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte

Acum suntem internati la Institutul Oncologic Fundeni care este manageriat de profesor dr. Rodica Anghel, am solicitat temporizarea radioterapiei (intrucat inceperea radioterapiei excludea o posibila interventie chirurgicala , de altfel singura optiune cu sansa pentru Gloria). Am fost la spitale extrem de dotate, la clinici private, renumite din Bucuresti, insa raspunsul tuturor a fost acelasi: refuza sa o opereze pe Gloria si ma sfatuiesc oficial si neoficial sa plecam cat mai repede in strainatate.

Am citit tot ce am gasit despre aceasta problema medicala si stiu ca solutia cea mai buna este operatia, urmata de un program de iradiere. Cu hartiile medicale semnate de medicii din Capitala in care specifica refuzul de a-mi opera copilul, voi merge la Ministerul Sanatatii sa solicit transfer la o clinica din strainatate, apoi voi solicita si formularele necesare. Stim ca o parte din aceste costuri pot fi suportate de minister, insa este o lupta crunta care poate dura luni sau ani... Noi suntem contra cronometru. Cu o asemenea boala se mai traieste intre doua si sase luni, iar daca faci radiere maximum un an. Tocmai de aceea, operatia este solutia. Asteptam un semn de la un neurochirurg din strainatate, deoarece am trimis documentele la spitale din Germania, Austria, SUA si vrem sa o transportam de urgenta. Nu avem banii necesari investigatiilor si interventiei. Avem aproximativ 7 000 de euro, iar costurile s-ar ridica undeva la 50.000 de euro“, a adaugat tatal fetitei.

In acest moment, Gloria este stabila, primeste solutii perfuzabile, dexametazona , manitol si un complex de produse naturiste specifice luptei cu cancerul. Are hemipareza pe partea stanga, nu-si mai foloseste piciorul si mana, nu mai articuleaza cu usurinta cuvintele.

Astazi (18.09 2013) am primit acceptul Clinicii Universitare Magderburg din Germania, care in prima faza recomanda o biopsie, urmand ca in urma analizelor patologice sa dispuna o serie de proceduri clare recomandate in protocolurile medicale germane .

In data de 23 .09 2103 trebuie sa fie urmatoarele sume in contul Clinicii Universitare Magdeburg:
6500+1200 +5500+ 12650=25850 Euro
La aceste cheltuieli se mai adauga
45 Euro X 22 zile spitalizare = 990 Euro (pentru insotitor)
Costul transportului pana la Clinica si alte cheltuieli neprevazute, in functie de evolutia clinica a Gloriei.
2585 + 990 =26 840 +.....

Asteptarea de cele mai multe ori e ucigatoare, mai ales cand vine vorba de viata unui om pe care il iubesti si cu atat mai mult, cand e vorba de un copil care nu are nicio vina. Sunt atatea momente in care nu ai la cine sa strigi, pe cine sa rogi sa te asculte, sa te incurajeze sau sa strangi in brate de atata durere. Se spune ca trebuie sa fii puternic, dar oare cum reusesti sa faci asta?

Gloria are nevoie de ajutorul tau, ofera-i posibilitatea de a avea copilaria pe care o merita. In mainile tale sta sansa ei la viata.

O putem ajuta pe micuta Gloria Maria donand orice banut in urmatoarele conturi:
Titular Ungureanu Gloria Maria Cristalle-conturi deschise

la BCR, cod SWIFT: RNCB RO BU
Euro - RO11 RNCB 0483 1365 1504 0002
Lei - RO38 RNCB 0483 1365 1504 0001


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri