20 Septembrie 2013 publicat în Familie 9 share-uri

O putem ajuta pe micuta Gloria Maria!

Nu se pregateste de inceputul anului scolar, desi visa la prima zi de scoala, fiind nerabdatoare sa isi revada colegii si invatatorul, ci asteapta din partea medicilor o raza de speranta ca va fi salvata. Gloria Maria are doar sapte ani si a fost diagnosticata, in data de 01.09 2013, cu gliom trunchi cerebral, forma difuza (tumoare cerebrala - n.r.). Primind refuzul medicilor din Capitala de a le opera copilul, parintii doresc sa plece urgent la o clinica din strainatate. Nu au timp sa astepte dupa formulare sau decontari oferite sau nu de Ministerul Sanatatii, gravitatea bolii nepermitandu-le acest lucru. Cateva zile ar putea fi fatale!

Gloria Maria este un copil care a inceput sa lupte cu viata mult prea devreme, un copil caruia i s-a smuls fericirea si zambetul de pe buze, un ingeras care in loc sa zburde, pictandu-si copilaria intr-un tablou frumos, astazi sta captiv intr-un pat de spital din cauza unei tumori cerebrale.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte

Se afla in vacanta mult asteptata impreuna cu parintii, cand au aparut primele simptome ingrijoratoare, iar totul s-a naruit, transformandu-se intr-un cosmar din care parintii se roaga sa iasa cat mai repede. Nu avusese probleme medicale grave pana acum, mici raceli, rosu in gat, nimic iesit din comun. „Pe 26 august, dupa un drum obositor cu trenul, am ajuns la mare, in statiunea Venus. In ciuda faptului ca era obosita, era extrem de fericita, a mers pe role, isi dorea sa vada cat mai repede marea.

Am mers sa luam masa de pranz la un restaurant, moment in care am observat ca Gloria, care era stangace de mica, se ajuta de mana dreapta ca sa isi tina lingura. Am intrebat-o de ce face acest lucru si ne-a raspuns ca se simte extrem de obosita. In drum spre camera de hotel, am observat ca fetita mea se impiedica, picioarele i se impleticeau. Am dat vina pe papucii de plaja si am incaltat-o in niste pantofi sport.

Dupa alte trei zile, Gloria a povestit unor prieteni ca vede dublu. Observasem ca devenise mai apatica, expresivitatea ochilor ii scazuse. Doream sa ajungem cat mai repede la Craiova ca sa mergem la medic. Vazand insa ca micuta nu isi revine, am plecat la Spitalul din Constanta. Am mers la urgenta, unde medicii i-au recomandat examinare CT, fara substanta de contrast. Dupa numai cateva ore, diagnosticul a fost devastator - tumoare de trunchi cerebral“, a povestit Adrian Ungureanu, tatal Gloriei.

O putem ajuta pe micuta Gloria Maria donand orice banut in urmatoarele conturi:
Titular Ungureanu Gloria Maria Cristalle-conturi deschise
la BCR, cod SWIFT: RNCB RO BU
Euro - RO11 RNCB 0483 1365 1504 0002
Lei - RO38 RNCB 0483 1365 1504 0001


Foto main: Shutterstock.com; ochi, ochi de copil


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri