18 Septembrie 2013 publicat în Familie 29 share-uri

Sa ne reamintim la inceput de an scolar care sunt cele10 reguli simple legate de stilul de viata sanatos in familie.

10. Incheiem ziua impreuna, acordand timp igienei personale. Dupa cateva momente calde de tandrete, profitam toti de un somn bun de cel putin 7-8 ore, in camera aerisita in prealabil.

„Aceste bune obiceiuri, pot face parte cu usurinta din viata de zi cu zi a intregii noastre familii. Inceputul anului scolar, dupa o binemeritata vacanta, este unul dintre momentele cand putem sa redefinim stilul nostru de viata. Sa profitam!”, a declarat Silvia Bucur, Presedintele Fundatiei PRAIS.

Miscarea nationala „Si eu traiesc sanatos! - SETS

In Romania, Miscarea SETS a angrenat, de la lansare in martie 2011 si pana in acest moment, 79.529 de elevi din ciclul primar din 252 de scoli din Bucuresti, Roman si Cluj-Napoca, 3.000 de cadre didactice si peste 160.000 de parinti, 2 milioane - public larg.

Miscarea SETS este membru activ al Epode International Network - EIN, retea globala de prevenire a obezitatii, care reuneste 24 de programe cu metodologii similare din 15 tari. Anul trecut, EIN a fost desemnata de catre DG SANCO din cadrul Comisiei Europene drept "Best Health promotion European project", interventiile pe activitati fizice din cadrul miscarii “Si eu traiesc sanatos!” - SETS fiind recunoscute ca model de buna practica.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate 10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri