Manipularea a fost privita in cele mai multe cazuri ca o arma negativa folosita in viata de zi cu zi.Exista insa unii care gasesc in manipulare o arma pentru a-si clarifica sentimentele sau pentru a conduce relatia respectiva in directia dorita.

Intervalul de repaus -Poate fi privita fie ca manipulare, destul de fina si "inteligenta", fie ca si consecinta prezenta a trecutului. Unii apeleaza la un ragaz in relatia lor pentru a-si clarifica sentimentele lor sau pe ale partenerului, dar sunt situatii in care pauza este doar o modalitate de chinuire a celuilalt, de a-i da o lectie de-abia cand tu esti sigur de sentimentele lui si cand in sfarsit nu iti e frica sa il pierzi. Pretextul celor care utlizeaza aceasta arma de manipulare este acela de a-si pune la incercare partenerul, dar la fel ca si gelozia, si aici poti cadea in propria-ti capcana. Unii ar pleda pentru un mic truc din cand in cand, unii s-ar arata sceptici la astfel de manifestari de iubire.

Manipularea “materiala” - Cadourile, florile, cuvintele dragastoase si promisiunile in exces pot fi trecute si ele la capitolul "arme in slujba manipularii". Cati dintre noi nu am trait cel putin o data in viata o astfel de relatie, aproape prea frumoasa pentru a fi adevarata? Atunci cand partenerul ne asalta cu flori sau promisiuni ce aproape ca ne stergeau din minte unele indoieli? De regula acest mod de manipulare este folosit foarte des de cuceritorul "de meserie", care poate incurca numele, zilele sau... minciunile si spera ca acest mic truc sa functioneze.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Împreună în arte și simțiri O plimbare cu familia în oraș poate fi un risc major pentru sănătate: 10% dintre cancerele depistate în Europa sunt asociate cu poluarea Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Cu totii suntem manipulati mai mult sau mai putin la un moment dat in viata. Trebuie doar sa stim ce vrem de la partener, de la iubire si sa spunem stop atunci cand simtim ca suntem lezati ca individ, chiar daca cel care face asta e cel pe care il credeam omul iubit.

Marina Rasnoveanu


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri