Daca va exista ceva de iertat, intotdeauna va exista si ceva de condamnat. Daca eu trebuie sa te iert acum, inseamna ca tu ai gresit. Mi-ai gresit. Mult. Prea mult ca sa te mai pot ierta, mult prea mult ca sa ma mai pot ierta. Inseamna ca nu ai facut nimic atunci cand m-ai vazut nefericita.

E ciudat sa vrei sa poti sa ierti si sa nu poti. Este ciudat cat de mult poti sa te straduiesti si cat de putin reusesti. M-am gandit ca in momentul in care o sa-ti ceri iertare eu o sa ma grabesc sa ti-o refuz. O sa fiu rea, puternica, cruda, nu o sa-ti acord o sa fiu asa cum nu am fost niciodata. O sa fiu asa cum ti-ai dorit intotdeauna sa fii.

Nu o sa iert sincer. Nu o sa iert cu dragoste. Nu o sa uit frumos. O sa-ti intorc spatele. O sa-mi retrag lacrimile din ochi. Nu o sa fiu un om de rand, o sa fiu unul diferit. Unul care nu-si poate duce pe picioare fericirea pierduta, unul care s-a pierdut pe el incercand sa-l regaseasca pe celalalt… O sa fiu surazatoare si haina.

O sa-mi simt ochii ca s-au intors impotriva mea. Or sa spumege de furie si neputinta, or sa freamate innebuniti ca nu las ca curga picaturi de apa pura. Ca am dat drumul siroaielor de sange, ca am dat glas razbunarii… Ca am iubit prea mult si ca am ajuns sa urasc prea putin… Ca am lasat noptile sa cada peste mania mea si ca am permis zilelor sa alunge ceata iubirii. Ca nu am lasat dragostea sa fie pura, ca nu am putut sa fac din despartire cel mai duios moment. Ca am amutit crezand in noi, cand tu imi strigai sa cred doar in tine.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 3DUTECH dă startul concursurilor naționale de 3D design & printing pentru elevi și profesori. Roboții, principala temă din acest an

La inceput o sa-mi creasca aripi de fericire. Aproape am reusit! Apoi o sa-mi doresc sa se termine cat mai repede. O sa ajung aproape de euforie, iar de acolo nu o sa ma mai intorc. Si chiar acolo, in miezul ei, o sa uit cat mi-a fost de greu…

O sa reusesc sa nu te iert chiar daca tu o sa-ti doresti contrariul.

“Daca va exista ceva de iertat, intotdeauna va exista si ceva de condamnat”. Daca eu trebuie sa te iert acum, inseamna ca tu ai gresit. Mi-ai gresit. Mult. Prea mult ca sa te mai pot ierta, mult prea mult ca sa ma mai pot ierta. Inseamna ca nu ai facut nimic atunci cand m-ai vazut nefericita. Inseamna ca ai incurcat apa vie cu apa moarta, inseamna ca nu ai ascultat de cereri imperative, de rugaminti fierbinti, de limbajul trupului si de suflul sufletului.

Inseamna ca ai fost prea orb ca sa asculti, prea surd ca sa vezi, prea tacut ca sa auzi. Inseamna ca ai fost confuz, ca tu ai aflat incotro te duci, dar nu mi-ar aratat unde sa ajung si eu. Inseamna ca m-ai lasat sa cad in gol, ca ti-a fost usor sa pravali peste mine singuratate, ranchiuna, durere. Netraire. Nevolnicie. Inseamna ca mie mi-a fost groaznic. Inseamna ca tie ti-a trecut, iar eu nu am putut sa-mi revin vreodata.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri